O Φραντσέσκο Τότι μέσα απ' τα μάτια των φίλων της Ρόμα (vid)

Το βρετανικό κανάλι στο Youtube "Copa90" ζήτησε από πέντε φιλάθλους της Ρόμα να εκμυστηρευτούν τι σημαίνει για τους ίδιους ο Φραντσέσκο Τότι, με τις απαντήσεις να είναι ιδιαίτερα συγκινητικές. (VIDEO)



Ο Φραντσέσκο Τότι αποχαιρέτησε τη Ρόμα και το κοινό στο "Ολίμπικο" το απόγευμα της Κυριακής (28/05) στην αναμέτρηση με την Τζένοα, σε μία εκδήλωση γεμάτη δάκρυα και συναισθήματα. Μετά από 25 χρόνια αδιάλειπτης

προσφοράς ως μέλος της πρώτης ομάδας, ο εμβληματικός αρχηγός αποχώρησε μέσω μιας τελετής αντάξιας του μεγαλείου του.

Κανείς από τους πάνω από 70.000 θεατές που γέμισαν το "Ολίμπικο" δεν συγκράτησε τα δάκρυά του για τον άνθρωπο που έγινε συνώνυμο της ιταλικής ομάδας, αλλά και της λέξης "αφοσίωση". Με αφορμή την αποχώρηση του Capitano, το βρετανικό κανάλι στο Youtube "Copa90" ζήτησε από πέντε φιλάθλους της Ρόμα να εκμυστηρευτούν τι σημαίνει για τους ίδιους ο Φραντσέσκο Τότι.

Όπως είναι λογικό, οι απαντήσεις έκρυβαν αγάπη και ευγνωμοσύνη, αφού ο 40χρονος επιθετικός δεν τους πρόδωσε ποτέ, παρά το γεγονός πως θα μπορούσε να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα για περισσότερα χρήματα και περισσότερους τίτλους.

"Δεν φορούσε απλά τη φανέλα. Είχε γίνει τατουάζ πάνω του. Για τη Ρώμη είναι ένας πραγματικός ήρωας. Όμως, πολλοί από εμάς τον αισθανόμαστε φίλο. Δεν έχω μνήμες της Ρόμα χωρίς τον Τότι. Ο Φραντσέσκο Τότι δεν ήταν απλά ένας ποδοσφαιριστής. Ήταν η ίδια η Ρόμα", σχολιάζουν, μεταξύ άλλων, οι φίλοι των "τζαλορόσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα
O Φραντσέσκο Τότι, Ρόμα,O frantsesko toti, roma