Η πρόταση Λιλλήκα και η αντίδραση στο στρατόπεδο Νικόλα

Σε μια πρόταση που ξάφνιασε αρκετούς προχώρησε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Γιώργος Λιλλήκας, καλώντας τον Νικόλα Παπαδόπουλο σε μια κοινή πορεία προς τις Προεδρικές Εκλογές.

Η πρόσκληση Λιλλήκα αφορά στο να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι οι δυο υποψήφιοι και να βρουν μια τρίτη προσωπικότητα την οποία να υποστηρίξουν ως υποψήφιο για τις Προεδρικές Εκλογές. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωσή

του, αποδέχεται την πρόταση του Κινήματος Οικολόγων, για υποστήριξη άλλης προσωπικότητας που να ενώνει τα κόμματα του ενδιάμεσου. Πρόκειται, σύμφωνα με το στρατόπεδο Λιλλήκα, για μια ειλικρινή προσπάθεια η οποία ως στόχο έχει να απαντήσει στην ανησυχία μερίδας των πολιτών που θέλουν κοινό υποψήφιο από τα κόμματα του ενδιάμεσου.

Καλώ τον Νικόλα Παπαδόπουλο σε κοινή πορεία
Ολόκληρη η δήλωση https://t.co/SUqHImX4hE pic.twitter.com/3ZyT2tyfg2

— Γιώργος Λιλλήκας (@yiorgoslillikas) May 29, 2017

Η πρόταση Λιλλήκα μεταφέρθηκε ήδη μέσα δημοσιευμάτων στο στρατόπεδο του Νικόλα Παπαδόπουλου, ενώ καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο έδαφος για πραγματοποίηση της πρότασης αυτής, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, από το στρατόπεδο Παπαδόπουλου.

Οι ίδιες πηγές θεωρούν ότι ο Νικόλας Παπαδόπουλος έχει ήδη αναπτύξει δυναμική και αναφέρουν ότι είναι περίεργο το ότι ο κ. Λιλλήκας αποδέχεται μια πρόταση η οποία ήδη έχει αποσυρθεί από μέρους του Κινήματος Οικολόγων, το οποίο να υπενθυμίσουμε ότι αρχίζει συναντήσεις αυτή την εβδομάδα με Νικόλα και Λιλλήκα σε σχέση με τις θέσεις και τις προτάσεις προς τις Προεδρικές Εκλογές.

Στο στρατόπεδο Νικόλα φαίνεται να εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει το Νίκο Αναστασιάδη είναι ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ενώ μέχρι πρόσφατα και ο Γιώργος Λιλλήκας υποστήριζε ότι είναι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει τον Νίκο Αναστασιάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λιλλήκα, Νικόλα,lillika, nikola