Χ. Μανώλη: Το τρίπτυχο της επιτυχίας

Η Ανόρθωση συνεχίζει το … βιολί της. Χθες κέρδισε και τη Νέα Σαλαμίνα , πέτυχε την 7η διαδοχική της νίκη σε πρωτάθλημα και κύπελλο και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ο Πρόεδρος της εταιρείας Χαράλαμπος Μανώλη μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και αναφέρθηκε στο χθεσινό ντέρμπι, για τη συνέχεια, ενώ αποκάλυψε και το τρίπτυχο της φετινής επιτυχίας.

Ο κ. Μανώλη ξεκίνησε από το χθεσινό ντέρμπι

«Ο χθεσινός αγώνας ήταν ένα βαρωσιώτικο ντέρμπι και η εξέλιξη του έδειξε από την αρχή τις

δυσκολίες που θα αντιμετωπίζαμε. Είμαστε ευχαριστημένοι που έστω και στις καθυστερήσεις κερδίσαμε. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και βλέπουμε τη συνέχεια»

Πως βλέπει τη συνέχεια έχοντας δεδομένο ότι η ομάδα οδεύει από νίκη σε νίκη

«Από την αρχή της χρονιάς είπαμε θα βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Ζητήσαμε πίστωση χρόνου αφού η ομάδα χτίστηκε από την αρχή. Ξεκαθαρίσαμε ότι η ομάδα θα ήταν έτοιμη τον Ιανουάριο Είχαμε πλάνο και το βλέπουμε να προχωρεί. Το νικηφόρο σερί ευελπιστούμε να συνεχιστεί. Έχουμε ακόμα τρεις σημαντικούς αγώνες μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου. Θα παίξουμε για τη νίκη και θα κάνουμε ταμείο. Το σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε για το καλύτερο».

Στη συνέχεια ο κ. Μανώλη αναφέρθηκε στο τρίπτυχο της επιτυχίας

«Για να προχωρεί μια ομάδα σωστά χρειάζονται τρία πράγματα. Σταθερή διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές να πληρώνονται στην ώρα τους και παράλληλα να δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Όλα αυτά εφαρμόζονται από την αρχή της χρονιάς και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τις βάσεις για να μπορέσουμε στο μέλλον να διεκδικήσουμε τίτλους».

Για τον προπονητή και τους πολλούς νεαρούς στην ομάδα

«Ο προπονητής έχει βρει το κλειδί και ανέβασε τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Όσον αφορά στους νεαρούς θέλουν να δίνουν τα πάντα και έχουν ισχυρό κίνητρο για να αναδειχθούν».

Μακρής - Λαΐφης

«Ελπίζω να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και τη σκληρή δουλειά. Θα κάνουν πολύ μεγάλη καριέρα φτάνει να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα. Είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και οι δυο».

Για το οικονομικό

«Έχουμε ξεκινήσει συναντήσεις σε όλες τις επαρχίες. Σκοπός είναι να ενημερώσουμε τον κόσμο και να έρθει πιο κοντά προκειμένου να ενισχύσει οικονομικά. Τα αποτελέσματα δεν είναι τόσο ικανοποιητικά και περιμένουμε από τους επιφανείς Ανορθωσιατές να μας ενισχύσουν. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων. Δεν πρέπει να περιμένουμε μόνο από έναν άνθρωπο να στηρίζει την ομάδα (εννοώντας τον κ. Πουλλαϊδη). Χωρίς το οικονομικό δεν μπορεί να υπάρχει και ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα