Πετρίδης: "Δεν θα αφήσω τον ΑΠΟΕΛ να κινδυνεύσει οικονομικά"

Ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε για τις επενδύσεις σε εγκαταστάσεις και έμψυχο δυναμικό καθώς και κάποιες σημαντικές εξελίξεις για την ομάδα.

Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις:

ΑΠΟΕΛ δεν ξοδεύει, επενδύει. Επενδύει σε παρόν και στο μέλλον.
-Υπάρχει νέα φιλοσοφία στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ.
-Μια

επένδυση ύψους 800 χιλιάδων ευρώ (στο Πασκάλ) για τις ακαδημίες της ομάδας.
-Το νέο προπονητικό κέντρο Αρχάγγελος. Είναι όνειρο ζωής. Θα αποτελεί το νέο σπίτι του ΑΠΟΕΛ τόσο σε διοικητικό όσο και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Το κόστος θα είναι στα 1.9 εκατομμύρια.
- Αποκτήσαμε παίκτες με την μορφή επένδυσης.
-10 ποδοσφαιριστές είναι κάτω των 27 ετών. Έχουμε τουλάχιστον 12 ποδοσφαιριστές με μεταπολιτική αξία.
-Συνολικά επενδύσεις αγωνιστικές και εγκαταστάσεις είναι στα 5 εκατομμύρια.

-Για το γήπεδο: Δεν θα αφησω το ΑΠΟΕΛ να κινδυνεύσει οικονομικα... εδω και ενα χρονο αρχίσαμε προσπαθεια εξέυρεσης των δεδομένων. Προχωρησαμε σε ανανεωση της οικονομικης μελετης. Σημερα δοθηκε η εντολη για ανανεωμένη μελετη βιωσιμοτητας.

-Ανακοινώνουμε ότι συμφωνήσαμε με Cablenet για την 5ετία 2019-24, είναι τεράστια επιτυχία. Θα γίνει δημοσιογραφική διάσκεψη από την Cablenet για τις λεπτομέρειες. Αγγίζει κάτι περισσότερο από 3 εκατομμύρια τον χρόνο. Η σημερινή συμφωνία ειναι 1.8 εκατομμύρια.

-Σε καθημερινη επαφη με Ντεβι απο καλοκαιρι. Αν διακοψει το συμβόλαιο του απο τη σημερινη του ομαδα θα ειμαστε η πρωτοι που θα μιλησουμε για να τον φερουμε

Keywords
Τυχαία Θέματα