"Ελπίζω σε ένα καλό αποτέλεσμα με ΑΠΟΕΛ"

Ο μέσος της Δόξας Benjamin Asamoah, παρέλαβε από τον ΠΑ.Σ.Π. το βραβείο για το πανέμορφο γκολ που σημείωσε την 4η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Πιο κάτω ακολουθεί μικρή συνέντευξη που έδωσε με την παραλαβή του βραβείου Stoiximan Top Goal 4ης Αγωνιστικής:

Συγχαρητήρια Benjamin για το βραβείο.
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, όπως και όλους όσοι ψήφισαν το γκολ μου

ως το καλύτερο της Αγωνιστικής, αλλά και όλους τους φίλαθλους της Δόξας. Προσεύχομαι κι ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω όμορφα γκολ για να τους ανταποδώσω πίσω τη χαρά που μου πρόσφεραν.

Πες μας λίγα λόγια για αυτό το πανέμορφο γκολ που σημείωσες.
Μόλις πήρα την μπάλα στην κατοχή μου, παρόλο που ήμουν μακριά, η πρώτη μου σκέψη ήταν να σουτάρω. Όλοι οι συμπαίκτες γύρω μου, μου ζητούσαν την μπάλα, αλλά εμένα η σκέψη μου ήταν να σουτάρω και το αποτέλεσμα ευτυχώς με δικαίωσε.

Έχεις μάθει τα μυστικά της μπάλας στις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ναι, πήγα στην Ισπανία από την Γκάνα και αγωνιζόμουν στις δεύτερες ομάδες της Ατλέτικο Μαδρίτης. Έμαθα πολλά εκεί και αυτό το βλέπω όταν αγωνίζομαι.

Επόμενο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ.
Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια μεγάλη ομάδα. Το ίδιο και εγώ. Αυτό που ξέρω όμως, είναι ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Το ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά θα πάμε για να παίξουμε καλά και να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Ελπίζω για ένα καλό αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα