Με χρυσό σκόρερ τον Ρούσια… (Ερμής-Ομόνοια 0-1)

Η Ομόνοια πέτυχε μια δύσκολη αλλά σημαντική νίκη με 1-0 στο Αμμόχωστος κόντρα στον Ερμή και επέστρεψε στις νίκες μετά την λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.


Χρυσός σκόρερ ο Ρουσιάς στο 53ο λεπτό μετά από εξαιρετική πάσα του Κίρμ

Οι πράσινοι χωρίς να πιάσουν μεγάλη απόδοση πήραν το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί και μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια νεα αρχή και αντεπίθεση. Με αυτή τη νίκη η

Ομόνοια έφτασε τους 12 βαθμούς και ανέβηκε στην

4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη ο Ερμής πάρα την προσπάθεια που έκανε δεν είχε κέρδος σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε (με δεδομένες τις μεγάλες ευκαιρίες που βρήκε) να πάρει κάτι παραπάνω

Η Ομόνοια μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας στην περισσότερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο με εξαίρεση 1-2 φάσεις δεν μπόρεσε να φτιάξει ευκαιρίες και να πετύχει το γκολ που έψαχνε. Από την άλλη ο Ερμής περίμενες την περισσότερη διάρκεια την Ομόνοιας χωρίς όμως να κλειστεί στα καρέ του. Μάλιστα βρέθηκε στην αντεπίθεση με προϋποθέσεις αρκετές φορές και στο 38’ ο Μπριζίτι έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ωστόσο αστόχησε στο πλασέ του που έφυγε έξω. Η Ομόνοια πέραν από μερικά διαστήματα στο παιχνίδι της.

Η Ομόνοια μπήκε φουριόζα στο δεύτερο ημίχρονο και έψαξε το γκολ το οποίος ήρθε στο 53’ με τον Ρουσιά να εκμεταλλεύεται την εξαιρετική μπαλιά του Κίρμ και να ανοίγει το σκορ. Μετά το γκολ οι πράσινοι προσπάθησαν να διαχειριστούν το υπερ τους σκορ και με κατοχή της μπάλας κράτησαν τον ρυθμό εκεί που ήθελαν. Στο 76’ ο Παναγή έκανε μεγάλη επέμβαση μετά από πλασέ του Μαγιέλε και κράτησε το μηδέν στην άμυνα με αποτέλεσμα οι πράσινοι να πάρουν μια σημαντική νίκη.

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα Ερμής-Ομόνοια.

Keywords
Τυχαία Θέματα