Λύτρωση στο φινάλε με Βινίσιους

Με τέρμα του Βινίσιους στο 90ο λεπτό, ο Απόλλωνας πέρασε δύσκολα, αλλά δίκαια από το Μακάρειο απέναντι στη Δόξα με 1-0 και κόλλησε για πρώτη φορά στη φετινή περίοδο τις νίκες. Οι γαλάζιοι άσκησαν αφόρητη πίεση από το 85’ και εντεύθεν και είδαν την ανωτερότητα τους να καρποφορεί στην εκπνοή.

Αρκετά καλός ήταν ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο στο Μακάρειο, με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται χωρίς σκοπιμότητες και να προσπαθούν να φέρουν το ρυθμό στα μέτρα τους. Ο Απόλλωνας έκανε περισσότερες ευκαιρίες, με τους Μάγκλιτσα και Μπεντόγια να πλησιάζουν στο γκολ.

Στην πρώτη περίπτωση ο Δημητρίου έκλεψε την τελευταία στιγμή την μπάλα του Κροάτη και στη δεύτερη, το σουτ του Βραζιλιάνου πέρασε μόλις πάνω από τα δοκάρια. Η Δόξα έχασε και αυτή μια αρκετά καλή ευκαιρία, με τον Ρούντι, ο οποίος επιχείρησε το μακρινό φαλτσαριστό σουτ, αλλά ο Βάλε ήταν σε ετοιμότητα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε αρκετά και πέραν της φάσης του Παπουλή στο 68ο λεπτό δεν δημιουργήθηκε κάτι το αξιόλογο. Η Δόξα ήταν πολύ καλά στημένη στον αγώνα και κρατούσε σχετικά εύκολα το 0-0, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που προσπαθούσε συνεχώς, αλλά δεν είχε τις λύσεις.

Το παιχνίδι όδευε προς το τέλος, όμως, από το 85’ και εντεύθεν ο Απόλλωνας άσκησε αφόρητη πίεση και δημιούργησε τρεις μεγάλες ευκαιρίες, δυο με τον Μάγλιτσα και μια με τον Πίεχ. Ωστόσο ο Βινίσιους ήταν ο ποδοσφαιριστής που κρατούσε το κλειδί και με κεφαλιά έπειτα από το κόρνερ του Ντα Σίλβα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε μια πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα Δόξα - Απόλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα