Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό 2-0 τον Ηρακλή

Ο Παναθηναϊκός δημιουργώντας και πάλι ένα σωρό ευκαιρίες και μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο επικράτησε του Ηρακλή με 2-0 και πάει για τη νίκη στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Με λάθη η διαιτησία του Ευαγγέλου.



Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό μετά από τέσσερα σερί παιχνίδι με τους πράσινους να επικρατούν επί του Ηρακλή

με 2-0, πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ και να πηγαίνουν στο "Γ. Καραϊσκάκης" για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή.

Οι πράσινοι έκαναν ένα σωρό ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και δεν μπόρεσαν να σκοράρουν αλλά μέσα σε πέντε λεπτά στο δεύτερο μέρος πέτυχαν δυο γκολ και μετά έσβησαν τις μηχανές ενόψει των αγώνων που έρχονται με Σταντάρ Λιέγης και Ολυμπιακό.

Ο Αντρέα Στραματσόνι παρέταξε τον Παναθηναϊκό με ένα 4 έχοντας κάτω από τα γκολπόστ τον Στιλ, στο δεξί άκρο της άμυνας έπαιξε ο Μέστο και αριστερά ο Χουχούμης ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Κουτρουμπής, Ιβανόφ. Μπροστά τους έπαιξε ο Ρέις ο οποίος είχε δίπλα του τους Λουντ, Γουακάσο και μπροστά τους τον Βιγιαφάνιες ενώ στην κορυφή της επίθεσης έπαιξαν δίδυμο οι Λέτο, Μπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα