Διπλό για τον Απόλλωνα με Ζελάγια και Γκακπέ - Οι δηλώσεις των δύο τεχνικών

Ο Απόλλωνας συνεχίζει στα νικηφόρα αποτελέσματα καθώς επικράτησε του Ολυμπιακού με 0-2 μέσα στο Μακάρεο στάδιο για την 16η στροφή του πρωταθλήματος. Οι γαλάζιοι του Αυγουστή έφτασαν τους 29 βαθμούς ενώ οι μαυροπράσινοι του Πάμπου Χριστοδούλου έμειναν στους 16.  

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Αυγουστή έκανε αλλαγή τον Ζελάγια στο τελευταίο λεπτό, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο της ομάδας να χειροκροτήσει και να αποθεώσει τον ποδοσφαιριστή, που παίρνει μεταγραφή στη Damac FC.

Το πρώτο ημίχρονο είχε

αρκετά καλό ρυθμό με τον Απόλλωνα να έχει την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα στην μεγαλύτερη διάρκεια. Ήταν η ομάδα που έχασε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με τους Γιαννιώτα, Γκακπέ και Ζελάγια ενώ ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στο σκορ πριν την εκπνοή του πρώτου 45λεπτου. Συγκεκριμένα, ο Γιαννιώτας από αριστερά έκανε το γύρισμα στην περιοχή του Ολυμπιακού και ο Ζελάγια με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπάιζα.

Έκτο σερί και συνεχίζει ακάθεκτος!

Από την άλλη οι γηπεδούχοι στα αρχικά στάδια του αγώνα προσπάθησαν να κρατήσουν τους γαλάζιους μακριά από την εστία τους ενώ είχαν και δύο καλές στιγμές, με τον Αγιτέ στο 17' και 38' του αγώνα. 

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε αρκετά καλά με φάσεις από τις δύο ομάδες όμως και πάλι ο Απόλλωνας ήταν αυτός που κατάφερε να σημειώσει δεύτερο τέρμα στο 59'. Μετά από μακρινή μπαλιά στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο Σαμπίνια πήδηξε ψηλά, βρήκε την μπάλα και αυτή πήγε στον Γκακμπέ ο οποίος με κοντινό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για τον Απόλλωνα.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και ο Απόλλωνας πήρε ακόμα μια νίκη στην αντεπίθεση που κάνει τις τελευταίες αγωνιστικές.  

Δείτε το LIVE του αγώνα στο SPORTIME 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ 

Αυγουστή: "Ξεχωριστή μέρα για έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή"

''Δεν είμαι ευχαριστημένος, δίκαιη νίκη για τον Απόλλωνα''

Keywords
Τυχαία Θέματα