ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γιαννιώτα / Το κυπριακό πρωτάθλημα ο Απόλλωνας και ο Τάμαρι

Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Γιάννης Γιαννιώτας, ανέλυσε στον Sport24 Radio 103,3 το προφίλ του πρώην συμπαίκτη του στη Βαγιαδολίδ και επικείμενου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού, Ανουάρ. Μεταξύ άλλων, τόνισε πως ο φετινός πρωταθλητής στην Κύπρο θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ ενώ
έκανε αναφορά και στον Αλ Τάμαρι του ΑΠΟΕΛ

Αναλυτικά οι σημαντικές τοποθετήσεις του Γιάννη Γιαννιώτα στην εκπομπή "Έλα στο λαό σου" του Sport24, που έχουν άμεση σχέση με το Κυπριακό πρωτάθλημα και την ομάδα του, τον Απόλλωνα. 

Για τον Απόλλωνα Λεμεσού και το κυπριακό πρωτάθλημα:

"Έχει ανέβει το επίπεδο, καθώς έχουν πέσει πολλά χρήματα στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν καλές ομάδες. Είναι καλό να υπάρχουν πολλοί διεκδικητές του τίτλου. Γίνεται κάτι ωραίο και σωστό. Το πρωτάθλημα θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ"

Για το αν του ταιριάζει το κυπριακό πρωτάθλημα:

"Μου το έχουν πει πολλοί. Αυτό που με βοηθάει να παίξω και να δείξω το τι μπορώ να κάνω είναι η εμπιστοσύνη. Όταν νιώθω ότι υπάρχει, δίνω τα πάντα στο γήπεδο. Κι αυτό έχω κάνει σε όλες τις ομάδες που έχω πάει αφού κατά κάποιο τρόπο με έχουν εμπιστευτεί".

Για την ανταγωνιστικότητα του κυπριακού πρωταθλήματος και την παραγωγική διαδικασία:

"Το κυπριακό πρωτάθλημα μπορεί να βγάλει εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Κυπρίων πρωτίστως, όμως ο Πιέρος Σωτηρίου, ο Νίκολας Ιωάννου και άλλοι. Αυτοί οι παίκτες μπορούν να σταθούν και σε πιο προηγμένα πρωταθλήματα. Όπως το κάνουν και το δείχνουν. Στη χώρα υπάρχει η νοοτροπία ότι πρέπει να στηριχθούν σε Κύπριους ποδοσφαιριστές και στις ομάδες παίζουν πολλοί Κύπριοι. Στις μεγάλες επιτυχίες των ομάδων είχαν πολλούς Κύπριους ποδοσφαιριστές. Και στην Ελλάδα σε μεγάλες επιτυχίες των ομάδων υπήρχαν πολλοί Έλληνες".

Για το αν ο εξτρέμ του ΑΠΟΕΛ Μούσα Αλ Ταμαρί μπορεί να αγωνιστεί σε μεγάλη ελληνική ομάδα:

"Σίγουρα θα μπορεί να παίξει. Γιατί όχι;".

Keywords
Τυχαία Θέματα