Η Ομόνοια θέλει ενίσχυση - Τουλάχιστον τρεις μεταγραφές

Μια ματιά να ρίξει κάποιος στα παιχνίδια της Ομόνοιας, αλλά και στον πίνακα με τα λεπτά που παίρνει κάθε ποδοσφαιριστής, θα διαπιστώσει πως ο τεχνικός της ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ, βασίζεται πάνω σε 12 με 13 ποδοσφαιριστές. 

Ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν βγαίνει μόνο με αυτές τις επιλογές. Μια ομάδα χρειάζεται βάθος και ποιοτικές λύσεις ακόμη και στον πάγκο. Τα συνεχόμενα παιχνίδια συγκεκριμένων παικτών, κατά την διάρκεια του μαραθωνίου θα φέρουν τραυματισμούς ενώ μέσα στο παιχνίδι είναι και οι τιμωρίες από τις κάρτες. 

Μπαίνει στην εξίσωση και το κύπελλο

Συνεπώς,

η Ομόνοια η οποία βασίζεται πάνω σε γνωστή εντεκάδα κάθε αγωνιστική (γνωστές και οι αλλαγές) χρειάζεται ενίσχυση για να προστεθούν περισσότερες επιλογές ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας. 

Η ομάδα προγραμματισμού των πρασίνων, έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση ακραίου επιθετικού, ο οποίος θα πάρει την θέση του Χέν Εζρά, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχωρήσει. Επίσης, γίνεται προσπάθεια για να έρθει στην ομάδα τερματοφύλακας για τον κατάλογο Β'. Με αυτή την κίνηση, δεν χρειάζεται να υπάρξει και αποχώρηση.  

Πέραν όμως από τις πιο πάνω θέσεις, στην Ομόνοια θα κινηθούν τουλάχιστον και για τρίτη μεταγραφή αν βρεθεί κάτι το αξιόλογο. Με αυτά που είδαμε, ένα ποδοσφαίριση για το κέντρο «εξαρο-οκτάρι» και ένα για την επίθεση, σίγουρα θα ήθελε να έχει ο Μπέργκ και η Ομόνοια ως επιπλέων λύσεις. 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ομόνοια, #45 Τουλάχιστον,omonoia, #45 toulachiston