Πήρε το ντέρμπι με Βασιλακάκη η «Μεγάλη Κυρία» - ΔΗΛΩΣΕΙΣ προπονητών

Με πρωταγωνιστή τον Βασιλακάκη η Ανόρθωση επικράτησε με 1-0 του ΑΠΟΕΛ μέσα στο Αντώνης Παπαδόπουλος, στο μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Με το σημαντικό τρίποντο η Μεγάλη Κυρία έφτασε τους 36 βαθμούς, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι έμειναν στους 27. 

Χωρίς την μεγάλη ευκαιρία ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ. Κακό το θέαμα, δυνατές μονομαχίες, και παιχνίδι τακτικής κυρίως, από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων

που είχε ως αποτέλεσμα το πρώτο 45λεπτο να ολοκληρωθεί χωρίς τέρμα. Ελαφρώς καλύτερη η ομάδα του Κετσπάγια που είχε την ανούσια κατοχή ενώ από την άλλη οι γαλαζοκίτρινοι ήταν εντελώς ακίνδυνοι. Αυτό που ξεχώρισε (αρνητικά) ήταν η αναγκαστική αλλαγή του Ράγιος καθώς ένα μυϊκό πρόβλημα στο αριστερό του πόδι, στάθηκε εμπόδιο στο να συνεχίσει τον αγώνα. 

Θρίαμβος για Ανόρθωση και εδραίωση στην κορυφή!

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 63' λεπτό ο Βασιλακάκης, ο ποδοσφαιριστής που αντικατέστησε τον Ράγιος, σκόραρε και έβαλε σε θέση οδηγού την Ανόρθωση. Ο Καλτσάς έξω από την περιοχή του ΑΠΟΕΛ, με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Βασιλακάκη, ο οποίος σταμάτησε πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΑΠΟΕΛ για το 1-0.

Στην συνέχεια ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να γίνει απειλητικό στην εστία του Λόρια, δεν έβγαλε αντίδραση με αποτέλεσμα να δεχθεί την ήττα. Αντίθετα η Ανόρθωση ήταν η ομάδα που συνέχισε να έχει τον έλεγχο ενώ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 83' με τον Καλτσά.

Δείτε την εξέλιξη του αγώνα στο SPORTIME 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ προπονητών

''Είχαμε κάποια προβλήματα, σίγουρα ο κόσμος...''

Ινγκέμπριτσεν: «Δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση που έπρεπε»

Keywords
Τυχαία Θέματα