EURO 2016: Χωρίς Πίρλο η αποστολή της Ιταλίας

Παρά τις απουσίες στη μεσαία γραμμή, ο Αντόνιο Κόντε δεν συμπεριέλαβε τον Αντρέα Πίρλο στην αποστολής της εθνικής ομάδας της Ιταλίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γαλλίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας κάλεσε 28 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους στο τέλος θα «κόψει» πέντε για να βγει η αποστολή που θα ταξιδέψει σε μερικές ημέρες στη Γαλλία. Παρά το γεγονός ότι ο Κόντε δεν μπορεί να υπολογίζει

τους τραυματίες Μαρκίζιο και Βεράτι, δεν κάλεσε ούτε τον Πίρλο, προκαλώντας μίνι έκπληξη στους συμπατριώτες του. Αυτό, προφανώς, συνέβη λόγω της μετακόμισης του πρώην άσου της Γιουβέντους από πέρυσι το καλοκαίρι στο MLS, όπου το επίπεδο δεν κρίνεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

Στους 28 ποδοσφαιριστές θα προστεθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και αυτοί της Γιουβέντους και της Μίλαν, που παίζουν το Σάββατο στον τελικό του κυπέλλου (με εξαίρεση τον Μπονούτσι που είναι από τώρα στην αποστολή, καθώς είναι τιμωρημένος για τον τελικό), ενώ δεν αποκλείεται να κληθούν και παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς οι ομάδες αυτές δεν έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους.

Η τελική αποστολή θα ανακοινωθεί λίγες ημέρες πριν από τη σέντρα του EURO, ενώ η «σκουάντρα ατζούρα» θα δώσει δύο φιλικά προετοιμασίας κόντρα σε Σκωτία και Φινλανδία.

Οι... εκλεκτοί του Κόντε:

Τερματοφύλακες: Φεντερίκο Μαρκέτι (Λάτσιο), Αντόνιο Μιράντε (Μπολόνια), Μάρκο Σπορτιέλο (Αταλάντα)

Αμυντικοί: Φραντσέσκο Ατσέρμπι (Σασουόλο), Νταβίντε Αστόρι (Φιορεντίνα), Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους), Αρμάντο Ιτσο (Τζένοα), Αντζελο Ογκμπόνα (Γουέστ Χαμ), Λορέντσο Τονέλι (Εμπολι)

Μέσοι:Μάρκο Μπενάσι (Τορίνο), Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Φιορεντίνα), Αντόνιο Καντρέβα (Λάτσιο), Ντανίλο Κατάλντι (Λάτσιο), Ντανιέλε Ντε Ρόσι (Ρόμα), Λορέντσο Ντε Σιλβέστρι (Σαμπντόρια), Στεφάν Ελ Σαραουί (Ρόμα), Αλεσάντρο Φλορέντσι (Ρόμα), Εμανουέλε Τζακερίνι (Μπολόνια), Ζορζίνιο (Νάπολι), Μάρκο Παρόλο (Λάτσιο), Ρομπέρτο Σοριάνο (Σαμπντόρια), Νταβίντε Τζαπακόστα (Τορίνο).

Επιθετικοί:Φάμπιο Μπορινι (Σάντερλαντ), Εντερ (Ιντερ), Τσίρο Ιμόμπιλε (Τορίνο), Λορέντσο Ινσίνιε (Νάπολι), Λεονάρντο Παβολέτι (Τζένοα), Γκρατσιάνο Πέλε (Σαουθάμπτον).

Keywords
Τυχαία Θέματα