Στον Μαρινάκη η Νότιγχαμ Φόρεστ

ΑΘΛΗΤΙΚA

Όλα δείχνουν ότι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης ανοίγει πανιά για την ενασχόληση του με το βρετανικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά, φαίνεται ότι συμφώνησε με τους άραβες ιδιοκτήτες της ιστορικής ομάδας το νησιού Νότιγχαμ Φόρεστ

και θα περάσουν στην ιδιοκτησία του το 80% των μετοχών της ομάδας που αυτή την χρονιά παίζει στην Β Εθνική της Αγγλίας.

Η Φόρεστ κατέκτησε δυο συνεχόμενες χρονιές το, τότε, Κύπελλο Πρωταθλητριών (1979 και 1980) ενώ από τον πάγκο και το ρόστερ της έχουν περάσει ιερά τέρατα του ποδοσφαίρου, όπως οι Μπράιαν Κλαφ, Πήτερ Σήλτον και Βιβ Άντερσον.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φαίνεται ότι έχει κλείσει η συμφωνία και να έχουν πέσει οι πρώτες υπόγραφες για την εξαγορά του ποσοστού, ενώ το κόστος της επένδυσης για την απόκτηση του ανέρχεται σε αρκετά εκατομμύρια λίρες.

Η κίνηση του Μαρινάκη θεωρείται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επενδυτικά, αλλά και για την χώρα, αφού για πρώτη φορά έλληνας επιχειρηματίας θα αποκτήσει ρόλο και θέση στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Αγγλίας.

Επίσης δεν είναι τυχαίο ότι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού δεν θα απαρνηθεί τα αγαπημένο του χρώμα, αφού το προσωνύμιο της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Αγγλία είναι "The Reds", δηλαδή "Οι Κόκκινοι".

Βρετανικό ΠοδόσφαιροΒαγγέλης ΜαρινάκηςΟλυμπιακόςΝότιγχαμ ΦόρεστHas video:
Keywords
Τυχαία Θέματα