Christmas Charity Cocktail Party για τα παιδιά με σχιστίες

Στο πνεύμα των εορτών, πνεύμα αγάπης και προσφοράς, το Chrysallida Foundation και η ομάδα Medicleft διοργανώνουν ένα φιλανθρωπικό cocktail party με εκλεκτούς προσκεκλημένους (private event).

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Η

παροχή έμπρακτης στήριξης και συμπαράστασης τόσο προς τα άτομα με σχιστίες κι άλλες κρανιοπροσωπικές ανωμαλίες, όσο και προς τις οικογένειές τους, αποτελεί βασική επιδίωξη και της Χρυσσαλίδας και του Κυπριακού Κέντρου Σχιστιών &Δυσμορφιών Προσώπου, MEDICLEFT, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν μεγάλο σκοπό.

Το Christmas Charity Cocktail Party θα λάβει χώρα στο εστιατόριο «Αλιάδα» στη Λεμεσό, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου. Την ευθύνη για τη διοργάνωση της εκδήλωσης έχει η Event Planner Cyprus με επικεφαλής τη Ραντίνα Καμένοβα. 

Για τη στήριξη των παιδιών αυτών έχουν εκδοθεί και λαχνοί που διατίθενται εδώ και εβδομάδες και θα διατίθενται και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία θα γίνει και η κλήρωση. Οι νικητές θα ανακοινωθούν και μέσω της ιστοσελίδας της Event Planner Cyprus.  Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν με την αγορά λαχνών μπορούν να απευθυνθούν στους υπεύθυνους στα τηλέφωνα 97698823 και 99433402.

Τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν για τις ανάγκες των μωρών που πραγματικά μας χρειάζονται. Ο σκοπός είναι πολύ σημαντικός και η ανταπόκριση στο κάλεσμα για βοήθεια αυτών των παιδιών μεγάλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα