Η Ομόνοια επιστρέφει στο... παρελθόν!

Η Ομόνοια εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Ανόρθωσης, κέρδισε τη Νέα Σαλαμίνα με 0-3 και ανέβηκε στην κορυφή. Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ έκανε πολύ καλό παιχνίδι και επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά την ποιότητα, τη δυναμική της, αλλά και την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση της.  

Οι πράσινοι συμπλήρωσαν δυόμισι μήνες αήττητοι. Η μοναδική ήττα που δέχθηκαν ήταν στο Παφιακό από την ομώνυμη ομάδα με 2-1 στις 05 Οκτωβρίου. Από τότε το συγκρότημα του Μπεργκ μετρά αήττητο σερί οχτώ αγώνων, ενώ στα τελευταία πέντε

παιχνίδια κράτησε το μηδέν στην άμυνα. 

Τα δυο αυτά μεγάλα σερί είναι πρωτόγνωρα για την Ομόνοια των τελευταίων χρόνων (όχι για την ιστορία της) μέσα από τα οποία πέρασε μια μακρά περίοδο σκληρού μνημονίου

Την τελευταία φορά που η Ομόνοια σημείωσε τόσο μεγάλο αήττητο σερί ήταν πριν έξι χρόνια, την περίοδο 2013-14, όπου μετρούσε εννέα αγώνες, δηλαδή έναν περισσότερο από τώρα. Συγκεκριμένα από την 4η αγωνιστική μέχρι την 12η, οι πράσινοι είχαν έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες. 

Μέσα από αυτό το σερί οι πράσινοι κράτησαν σε έξι συνεχόμενα παιχνίδια το μηδέν παθητικό. 

Επομένως, σε ενδεχόμενη νίκη χωρίς να δεχθεί γκολ ή ακόμη και με ισοπαλία 0-0, η Ομόνοια θα ισοφαρίσει τα μεγαλύτερα σερί των τελευταίων χρόνων. 

Εφόσον τα πετύχει στο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα πάμε ακόμη πιο πίσω για να βρούμε ανάλογα στατιστικά!

Επομένως, δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η Ομόνοια επιστρέφει στο παρελθόν, τότε που ήταν μόνιμη πρωταγωνίστρια και η ομάδα φόβητρο.   

Keywords
Τυχαία Θέματα