Ληστές άρπαξαν κοσμήματα αξίας 50 εκατ. λιρών από το σπίτι της Ταμάρα Έκλεστοουν

«Συγκλονισμένη» είναι η Ταμάρα Έκλεστοουν- κόρη του πρώην «αφεντικού» της Φόρμουλα 1, μεγιστάνα Μπέρνι Έκλεστοουν- μετά την κλοπή κοσμημάτων αξίας 50 εκατομμυρίων λιρών από το σπίτι της στο Λονδίνο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Guardian, τα κοσμήματα θεωρείται πως εκλάπησαν το βράδυ της Παρασκευής από το σπίτι της, κοντά στο Χάιντ Παρκ, ενώ η ίδια έλειπε εκτός χώρας για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της.

Οι ληστές εκτιμάται

πως μπήκαν από τον κήπο και στη συνέχεια παραβίασαν χρηματοκιβώτια στο υπνοδωμάτιο, σύμφωνα με τη The Sun.

Η βρετανική εφημερίδα ανέφερε ότι διέφυγαν με διάφορα αντικείμενα αξίας, μεταξύ των οποίων δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και ένα βραχιόλι Cartier- γαμήλιο δώρο, αξίας 80.000 λιρών.

Εκπρόσωπος της Έκλεστοουν επιβεβαίωσε πως έγινε διάρρηξη και πως η ασφάλεια της κληρονόμου είναι σε συνεργασία με την αστυνομία για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Σύμφωνα με τη The Sun, οι ληστές ήταν τρεις και η επιχείρησή τους «διαταράχθηκε» από έναν φρουρό, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή με τα κοσμήματα. Η όλη ληστεία θεωρείται ότι κράτησε περίπου 50 λεπτά.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ... Γιατί οι φωτογραφίες αυτής της νύφης με τον αδερφό της έγιναν viral Πού τελειώνει η «νόμιμη βία» των ΜΑΤ; (και το μείζον ερώτημα: Και τι δουλειά έχεις εσύ στα Εξάρχεια;) Αστυνομική βία και κουκουλοφόροι πάνε πακέτο: #Free Εξάρχεια
Keywords
Τυχαία Θέματα