Συνεργασία AMD και Vizrt για εξαιρετική εμπειρία video wall

14:45 15/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Η AMD  ανακοίνωσε ότι οι επαγγελματικές κάρτες γραφικών ATI FirePro V9800 έλαβαν πιστοποίηση για τη Beta έκδοση της Viz Engine 3.5 της Vizrt. Η Viz Engine, η οποία αποτελεί μία από τις κορυφαίες λύσεις απόδοσης animation
2D και 3D σκηνών σε πραγματικό χρόνο, εξοπλίζει τη Vizrt Viz Video Wall ER, που χρησιμοποιείται από τους μεγαλύτερους broadcasters σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η πιστοποιημένη ATI FirePro V9800 για τη Viz Engine 3.5, που αποτελεί την πιο πρόσφατη σειρά επαγγελματικών καρτών γραφικών της AMD, προσφέρει ασυναγώνιστη, πρωτοποριακή παραγωγικότητα με μνήμη 4GB, 1600 stream processors και δυνατότητα AMD Eyefinity για προβολή έως και σε έξι ανεξάρτητες οθόνες, μέσω μίας και μόνο κάρτας γραφικών.

Σε συνδυασμό με τη Viz Engine 3.5, η λύση γραφικών της AMD προσφέρει στους broadcasters ένα ιδιαίτερα ευέλικτο σύνολο δυνατοτήτων και ένα ιδανικό δημιουργικό περιβάλλον για την απόδοση 2D και 3D animation περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο από τη Viz Video Wall ER ή άλλες συσκευές με οθόνη αφής.

Οι επαγγελματικές λύσεις γραφικών ATI FirePro V8800, ATI FirePro V8750 και ATI FirePro S400 της AMD είχαν πιστοποιηθεί παλαιότερα ως συμβατά προϊόντα με τη Viz Engine. Το synchronization module της ATI FirePro S400 παρέχει τη δυνατότητα συγχρονισμού external sources (genlock), καθώς και συγχρονισμό πολλαπλών καρτών γραφικών σε διαφορετικά συστήματα για 3D υλικό (framelock).

Οι λύσεις γραφικών της AMD, συμπεριλαμβανομένων των ATI FirePro V8800 και ATI FirePro S400, διατίθενται από κορυφαίους OEMs, όπως οι Dell και HP.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα