Acer Aspire Ethos: multimedia στο έπακρο

11:15 15/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Τίποτα δεν έγινε στην τύχη. Τα πάντα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια σχεδιάστηκαν με μεγάλη προσοχή ώστε να επιτυγχάνεται η απόλυτη εμπειρία χρήστη σε θέματα ψυχαγωγίας και απόδοσης.

Ξεκινώντας από τη νέα κομψή εμφάνιση έως και την εντυπωσιακή οπτική εμπειρία, το εμπλουτισμένο σύστημα ήχου, τους ισχυρούς επεξεργαστές και την κορυφαία εργονομία, η νέα σειρά Aspire Ethos
της Acer είναι σίγουρο ότι θα αφήσει το στίγμα της, δίνοντας νέα πνοή στην οικιακή ψυχαγωγία. Όλα αυτά αποτελούν το όνειρο ακόμη και των πλέον απαιτητικών οπαδών των πολυμέσων και της ψυχαγωγίας.

Γι' αυτό το λόγο προσφέρουν ένα εντυπωσιακό θέαμα κοντά στην πραγματικότητα στις κομψές CineCrystal Full HD και HD οθόνες τους χωρίς πλαίσιο και είναι εφοδιασμένα με εκπληκτικές ανεξάρτητες κάρτες γραφικών HD ώστε να παρέχουν μια μαγευτική εμπειρία πολυμέσων, ενώ η πλήρης υποστήριξη DirectX 11 εξασφαλίζει απίστευτες επιδόσεις στα παιχνίδια και κορυφαία ποιότητα εικόνας με ρεαλιστικά εφέ και πεντακάθαρη εικόνα κοντά στην πραγματικότητα για μια καθηλωτική εμπειρία μεγάλης ανάλυσης.

Για να γίνει η εμπειρία του χρήστη πραγματικά αξέχαστη, είτε θέλει να παίξει ένα παιχνίδι, να παρακολουθήσει μια ταινία ή απλά να ευχαριστηθεί την αγαπημένη του μουσική, το νέο Aspire Ethos διαθέτει ένα εμπλουτισμένο σύστημα ήχου που παράγει καλύτερο ήχο για μια πιο πλούσια και απολαυστική ακρόαση, ενώ οι επαγγελματικά ρυθμισμένες κάρτες Dolby Home Theater v4 μεγιστοποιούν την ηχητική ισχύ και εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις δυνατότητες των ηχείων ώστε να παράγεται ένας surround ήχος οικιακού κινηματογράφου.

Το Aspire Ethos 8951G διαθέτει Acer CineSurround με πέντε ενσωματωμένα ηχεία ρυθμισμένα για Dolby και ένα Acer Tuba CineBass subwoofer που υποστηρίζει εφέ χαμηλών συχνοτήτων και ζωντανό ήχο για την απόλυτη κινηματογραφική απόλαυση. Το Aspire Ethos 5951G διαθέτει έξοδο ήχου surround True5.1 καναλιών, δύο ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία και το Acer Tuba CineBass booster που υποστηρίζει εφέ χαμηλών συχνοτήτων για μια απόλυτα μαγευτική εμπειρία.

Με ένα αποσπώμενο touchpad που διπλασιάζεται ως MediaRemote για εύχρηστη απόλαυση πολυμέσων και περιεχομένου από απόσταση, το Aspire Ethos φέρνει τον πλήρη έλεγχο και την εργονομία στο επόμενο επίπεδο. Ένας αισθητήρας προσανατολισμού επιτρέπει στο touchpad να χρησιμοποιείται είτε οριζόντια ή κατακόρυφα.

Επιπλέον, αυτά τα laptop επιτρέπουν την εύκολη κοινή χρήση και απόλαυση των πολυμέσων μέσω του συστήματος clear.fi. Το clear.fi είναι το σύστημα κοινής χρήσης της Acer που βασίζεται στην ιδέα ότι είναι ευκολότερο εάν όλο το περιεχόμενο πολυμέσων μεταφερθεί απλά σε ένα μόνο σύστημα με κοινή διασύνδεση. Όπου και να βρίσκεται αυτό το περιεχόμενο.

Το clear.fi είναι μια λύση κατάλληλη για πολλές πλατφόρμες που λειτουργεί από την πρώτη στιγμή, ανιχνεύοντας αυτόματα τις συσκευές με δυνατότητα clear.fi που συνδέονται στο ασύρματο οικιακό δίκτυο και στη συνέχεια επιτρέποντας με εύκολο τρόπο τη
Keywords
Τυχαία Θέματα