Νέα εκπομπή στο fmvoice.gr

10:55 15/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Από την Τετάρτη 13 Απριλίου 2011 μία νέα εκπομπή ενισχύει το ραδιοφωνικό πρόγραμμα της ιστοσελίδας www.fmvoice.gr του πρώτου στην Ελλάδα ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού αποκλειστικά μέσω Internet.


Πρόκειται για την εκπομπή “Prosvasis στη Φορολογία”, η οποία θα μεταδίδεται Τετάρτη από τις 3:00 έως τις 4:00 μ.μ., με την επιμέλεια και παρουσίαση του Οικονομολόγου – Φοροτεχνικού και οικονομικού διευθυντή της PROSVASIS ΑΕΒΕ
Απόστολου Αλωνιάτη και του Οικονομολόγου – Φοροτεχνικού και εκδότη του περιοδικού «Λογιστική Prosvasis» Χάρη Τσοχαντάρη, καταξιωμένους στο χώρο της λογιστικής και της φορολογίας.

Στην εκπομπή θα αναλύονται φορολογικά θέματα, ενώ τα στελέχη της εταιρείας θα παρέχουν απλές και χρήσιμες συμβουλές σε θέματα φορολογίας και διαχείρισης οικονομικών.

Πλησιάζοντας στα πέντε χρόνια λειτουργίας της, το fmvoice.gr εμπλουτίζει το ραδιοφωνικό του πρόγραμμα με νέες εκπομπές, επιχειρώντας να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στον αρχικό στόχο που είναι η άμεση και αποκαλυπτική ενημέρωση, αλλά και η παροχή χρήσιμων πληροφοριών στους ακροατές και στους χρήστες της ιστοσελίδας.

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα