Acer Aspire TimelineX: η επόμενη γενιά

12:50 15/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Για ακόμα μια φορά, η Acer γκρεμίζει τα όρια των φορητών υπολογιστών, δημιουργώντας μια οικογένεια notebook που εντυπωσιάζουν και ξεχωρίζουν. Η ολοκαίνουργια σειρά Aspire TimelineX ξεπερνά την επιτυχία της προηγούμενης γενιάς και φτάνει σε απαράμιλλα επίπεδα όσον αφορά στις επιδόσεις, στην άνεση, στη συνδεσιμότητα και στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Τη νέα γενιά Acer Aspire TimelineX
αποτελούν laptop που εντυπωσιάζουν από κάθε άποψη, ξεκινώντας από τον εξαιρετικά λεπτό και έξυπνο σχεδιασμό, μέχρι τον πανίσχυρο επεξεργαστή και τα γραφικά, την προηγμένη τεχνολογία ήχου και την άψογη συνδεσιμότητα.

Το πρώτο πράγμα που τραβά την προσοχή είναι το νέο μεταλλικό χρώμα επάνω κάλυμμα που αναμειγνύεται με το ασημί πλευρικό προφίλ και δημιουργεί μια φουτουριστική αίσθηση. Οι καθαρές γραμμές, τα γεωμετρικά σχήματα και οι απαλές γωνίες συνθέτουν μαζί μια μινιμαλιστική και εξαιρετικά κομψή αίσθηση και εμφάνιση.

Το touchpad πολλαπλών κινήσεων, στο ίδιο χρώμα με το κάλυμμα και το στήριγμα παλάμης, είναι εύκολα ορατό, χάρη στον ελαφρά κεκλιμένο σχεδιασμό, και ακολουθεί ομοιόμορφα τη συνολική αίσθηση και εμφάνιση. Το κουμπί ρύθμισης του ήχου είναι τοποθετημένο στην πρόσοψη του notebook για εύκολη χρήση, ενώ στο πλάι, η ασφάλεια, με τον καθαρό σχεδιασμό της, αποτελεί ένα πλούσιο οπτικό στοιχείο.

Το λεπτό σχεδιαστικά πληκτρολόγιο νέας γενιάς, σε ασημί βάση, κάνει τον χειρισμό πιο άνετο και λειτουργικό στον καθαρισμό.

Έχοντας επιτύχει σταθερή διάρκεια ζωής της μπαταρίας πάνω από 8 ώρες, για μια ολόκληρη μέρα εργασίας και διασκέδασης με μία μόνο φόρτιση, τώρα η σειρά Aspire TimelineX νέας γενιάς προχωρά ένα βήμα παραπέρα, ενσωματώνοντας μία νέα μπαταρία με ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Ενώ η χωρητικότητα μιας συμβατικής μπαταρίας αρχίζει να μειώνεται στο 80% ύστερα από 300 φορτίσεις, η νέα μπαταρία μεγάλης διάρκειας διατηρεί το 80% της χωρητικότητας για περισσότερες από 1000 φορτίσεις. Αυτό σημαίνει έως και 4 χρόνια χρήσης και μεταφράζεται σε λιγότερες αντικαταστάσεις μπαταριών, γεγονός που, με τη σειρά του, μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, αλλά του κόστους, αλλά και των φυσικών πόρων. Επιπλέον, καθώς η μπαταρία είναι ενσωματωμένη, ο σχεδιασμός είναι λεπτότερος και πιο εργονομικός, ενώ παράλληλα μειώνεται το ενδεχόμενο η μπαταρία να αποσπαστεί κατά τη λειτουργία.

Για να ελέγχετε εύκολα το επίπεδο της μπαταρίας, το Aspire TimelineX είναι εφοδιασμένο με δείκτη LED που δείχνει με χρώματα το χαμηλό, το μεσαίο και το πλήρες επίπεδο της μπαταρίας, τόσο κατά τη συνδεδεμένη όσο και κατά τη μη συνδεδεμένη λειτουργία.

Στη σειρά Aspire TimelineX έχουν εφαρμοστεί νέες δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας. Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας για οπτικούς δίσκους βοηθά στην παράταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, ώστε να σας εξασφαλίζει περισσότερο χρόνο για εργασία και διασκέδαση.

Η σειρά Acer Aspire TimelineX βασίζεται στην οικογένεια επεξεργαστών δεύτερης γενιάς Intel
Keywords
Τυχαία Θέματα