Νέο, εορταστικό τεύχος του ψηφιακού περιοδικού WOW NOW

22:11 11/12/2013 - Πηγή: PC Nea
Το νέο τεύχος του μηνιαίου ψηφιακού περιοδικού υγείας και ομορφιάς WOW NOW σας προσφέρει πολύτιμες συμβουλές για να λάμψετε τις μέρες των γιορτών, σας δίνει ιδέες για χριστουγεννιάτικες αποδράσεις, ενώ φιλοξενεί ιστορίες ανθρώπων που μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και δημιουργίας.

Ακολουθήστε τις προτάσεις μας για να ξεχωρίσετε τις πιο λαμπερές μέρες και νύχτες του χρόνου με συλλεκτικά προϊόντα ομορφιάς και πολλά υποσχόμενες μη επεμβατικές θεραπείες. Ανακαλύψτε τη διαχρονική γοητεία της Daphne
Selfe, που παρά τα 85 της χρόνια κατέχει τον τίτλο του γηραιότερου supermodel και μία πολύ ενεργή καριέρα, αλλά και το σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο της βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας. Υιοθετήστε το αναμφισβήτητο στυλ της εκρηκτικής Charlize Theron και τις προτάσεις του WOW NOW για σοφιστικέ λάμψη και υπέροχες εμφανίσεις, από το πρωί ως το βράδυ.

Ταξιδέψετε από την κοσμοπολίτικη Courchevel στις μαγευτικές, χριστουγεννιάτικες υπαίθριες αγορές των μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων. Εφαρμόστε μικρούς, χρυσούς κανόνες για να χαρείτε τα γιορτινά γεύματα χωρίς το φόβο των επιπλέον κιλών και βέβαια, ενημερωθείτε για το πώς θα κάνετε το 2014 τη δική σας χρονιά, πετυχαίνοντας τους στόχους σας.

Ο σύνδεσμος για να κατεβάσετε δωρεάν το τεύχος Δεκεμβρίου του WOW NOW στο iPad, είναι ο ακόλουθος: https://itunes.apple.com/gr/app/wow-now/id628446622?mt=8

Μπορείτε να δείτε το promo video με τα περιεχόμενα του τεύχους εδώ: http://www.wownowuk.com/?p=1321
Keywords
Τυχαία Θέματα