Νέα πιστοποίηση για το σύστημα ελέγχου βιντεολόττο απέκτησε η Intralot

16:03 10/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Την πιστοποίηση του προτύπου «G2S 1.1 EGM Product» έλαβε το υποσύστημα συνδεσιμότητας και ελέγχου πολλαπλών πρωτοκόλλων iSMIB για Παιχνιδομηχανές (VLTs και Slot machines) της Intralot, από τον διεθνή οργανισμό «Gaming Standards Association (GSA)».

Το iSMIB είναι μία λογική μονάδα που χρησιμοποιείται στη διασύνδεση των παιχνιδομηχανών/VLTs/Slot Machines με το σύστημα iGEM της Intralot για τη παρακολούθηση και τον έλεγχο παιχνιδομηχανών VLTs και Slot
Machines πολλαπλών πρωτοκόλλων και σε πολλαπλά σημεία πώλησης.

Η πιστοποίηση ακολουθεί την πρόσφατη πιστοποίηση του συστήματος iGEM σύμφωνα με τα πρότυπα του GSA. Και οι δύο διαδικασίες πιστοποίησης διεξήχθησαν από την Gaming Laboratories International (GLI).

«Το iSMIB αποτελεί ένα σημαντικό συστατικό του συστήματος iGEM. Με αυτή την πιστοποίηση γίνεται πλέον αυτόνομη μονάδα που μπορεί να λειτουργεί με οποιοδήποτε G2S σύστημα παρακολούθησης, υλοποιώντας τη διασύνδεσή του με παλαιότερους τύπους παιχνιδομηχανών που υποστηρίζουν άλλα πρωτόκολλα. Η πιστοποίηση αυτή είναι η πρώτη του είδους της και παρέχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην INTRALOT και στην προσπάθειά της να εξασφαλίσει ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στη διεθνή αγορά παρακολούθησης βιντεολόττο», δήλωσε ο Θεοδόσιος Έγγελης, Gaming Solutions Director του ομίλου.

nafteboriki
Keywords
Τυχαία Θέματα