Νέο site για το Focaccino

12:30 10/4/2014 - Πηγή: PC Nea
Τη νέα της εικόνα στο διαδίκτυο παρουσιάζει η ελληνική αλυσίδα εστίασης Focaccino μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα της που βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στον αέρα. Το ανανεωμένο site και το εμπλουτισμένο περιεχόμενό του θα έχουν την ευκαιρία να δουν οι επισκέπτες στη διεύθυνση www.focaccino.gr.

Η νέα, δυναμική εικόνα και ο φιλικός προς τον χρήστη σχεδιασμός του site,
έχουν ως στόχο να αποτυπώσουν με τον καλύτερο τρόπο την καινοτόμo και φρέσκια φιλοσοφία της εταιρίας αλλά και να προσφέρουν ολοκληρωμένη ενημέρωση στον επισκέπτη σχετικά με την ταυτότητα, τους στόχους, το όραμα του Focaccino, τα προϊόντα καθώς και τα καταστήματά της αλυσίδας.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό, σαφείς κατηγοριοποιήσεις και περιγραφή, προσφέρουν καθαρή εικόνα για τα προϊόντα μοναδικής γεύσης και υψηλής διατροφικής αξίας που παράγονται καθημερινά από επαγγελματίες σεφ και ζαχαροπλάστες με βάση τις υψηλότερες προδιαγραφές υγιεινής.

Παράλληλα, όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στη διαρκώς αυξανόμενη οικογένεια του Focaccino μέσω της πολιτικής franchising, μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στο νέο site της εταιρίας εύκολα και γρήγορα.
Keywords
Τυχαία Θέματα