Η Β. Ι. Αλμπάνης στο συνέδριο “IT Directors Forum 2011”

11:51 21/10/2011 - Πηγή: PC Nea
«Μια επιχείρηση δεν θα πρέπει να σταματήσει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες στο οργανωτικό της κομμάτι και στη βελτίωση των διαδικασιών που ακολουθεί. Η υιοθέτηση νέων τεχνολογιών σε συστήματα συλλογής δεδομένων, τόσο στην παραγωγή όσο και στην αποθήκευση, φέρει γρήγορα την απόσβεση του κόστους επένδυσης και δίνει συγκριτικό πλεονέκτημα στην επιχείρηση έναντι του ανταγωνισμού της.
Επιπλέον διαμορφώνει κουλτούρα που ενθαρρύνει την πρωτοπορία, τη δημιουργικότητα και τις καινοτόμες ιδέες του ανθρώπινου δυναμικού της», δήλωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Δεληγιάννης, Διευθυντής Πωλήσεων
Βιομηχανικού Τομέα της εταιρίας Β. Ι. Αλμπάνης στο πλαίσιο του Συνεδρίου “ΙΤ Directors Forum 2011”.

Ενδεικτικά αναφέρθηκαν πρωτοπόρες λύσεις που προσφέρει στην αγορά η Β. Ι. Αλμπάνης, όπως είναι οι εφαρμογές φωνής, barcodes, RFID, proximity cards και εφαρμογές οπτικής αναγνώρισης. Ολόκληρη η παρουσίαση της Β. Ι. Αλμπάνης είναι διαθέσιμη εδώ, ενώ οι συμμετέχοντες στο συνέδριο “IT Directors Forum 2011” που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου ’11 στο κτήμα Pentelikon είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα της Β. Ι. Αλμπάνης Α.Ε..

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου

© pcnea.blogspot.com
don't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα