Δυναμική παρουσίαση του GO!Enterprise Server στη GITEX

10:41 21/10/2011 - Πηγή: PC Nea
Ο Όμιλος GLOBO συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά στη διεθνή έκθεση τεχνολογίας GITEX στο Ντουμπάι, από 9 έως 13 Οκτωβρίου 2011, όπου παρουσίασε για πρώτη φορά στην περιοχή του αραβικού κόσμου και της Ανατολικής Μεσογείου το νέο προϊόν αιχμής GO!Enterprise Server.
Η φετινή παρουσία της GLOBO επικεντρώθηκε στην προώθηση του GO!Enterprise Server για τον
επιχειρηματικό κόσμο της Μέσης Ανατολής.

Συγκεκριμένα, τα στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν το καινοτόμο προϊόν σε παρόχους σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, σε εταιρείες από τον τραπεζικό χώρο, εταιρείες κοινής ωφέλειας, καθώς επίσης και σε κυβερνητικούς φορείς της Μ. Ανατολής και του Αραβικού κόσμου, αναδεικνύοντας τις πολύπλευρες δυνατότητες του GO!Enterprise Server να διασυνδέει οποιοδήποτε πληροφοριακό σύστημα και επιχειρησιακή πληροφορία, παρέχοντας πρόσβαση σε αυτά από οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο.

Πρόκειται για μια δυναμική, ασφαλή, εύχρηστη και αποδοτική λύση για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να έχει πρόσβαση σε όλες τις επιχειρησιακές δραστηριότητές της από κινητό τηλέφωνο. Ο GO!Enterprise Server παρέχει εφαρμογές που μπορούν να λειτουργήσουν σε οποιαδήποτε κινητή συσκευή, iPhone, Android, Blackberry, Windows Mobile, J2ME και Wap που χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι ή οι πελάτες της επιχείρησης.

Προσφέρεται τόσο για εγκατάσταση εσωτερικά στα συστήματα μίας εταιρείας, όσο και για λειτουργία σε περιβάλλον «cloud». Με την εγκατάστασή του παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών για οποιαδήποτε επιχείρηση επιθυμεί να έχει αδιάλειπτη και άμεση πρόσβαση στο εταιρικό της ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: μηνύματα, επαφές, ημερολόγιο, εργασίες και σημειώσεις, εύκολη πρόσβαση στα αρχεία και φακέλους του εταιρικού εσωτερικού δικτύου από κάθε κινητή συσκευή, καθώς επίσης κι ένα ανοιχτό περιβάλλον με πρότυπα APIs για σύνδεση με γνωστές CRM και ERP εφαρμογές.

Ο GO!Enterprise Server, μέσω της GO!3D τεχνολογίας (Design, Deploy , Distribute) που διαθέτει, εξασφαλίζει ένα φιλικό - προς το χρήστη - γραφικό περιβάλλον σχεδιασμού, ανάπτυξης και διάθεσης εφαρμογών, επιτρέποντας ακόμα και σε έναν αρχάριο προγραμματιστή να αναπτύξει εταιρικές εφαρμογές πάνω σε κάθε κινητό.

Ειδικότερα, μέσω του GO!Enterprise Server, κάθε εταιρία μπορεί να έχει ολιστική προσέγγιση από ένα σημείο αναφοράς για οποιαδήποτε εταιρικής εφαρμογής επιθυμεί να παρέχει στο κινητό, μειώνοντας σημαντικά το κόστος ανάπτυξης και συντήρησης αυτών. Επιπλέον, βελτιώνει το χρόνο ανάπτυξης και διάθεσής τους στην αγορά, μεγιστοποιεί την απόδοση σε παλαιές επενδύσεις που έχουν γίνει σε πληροφοριακά συστήματα της εταιρείας και όλα αυτά μέσα από ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Ο κ. Νίκος Γιαννακάκος, Managing Director της GLOBO Mobile ανάφερε χαρακτηριστικά : «Η επιτυχημένη συμμετοχή μας στη GITEX χαρακτηρίζεται από το άμεσο ενδιαφέρον που επέδειξαν διεθνείς επισκέπτες από διαφορετικούς χώρους και εταιρείες για την υιοθέτηση του καινοτόμου προϊόντος μας, GO!Enterprise Server, στην προσπάθειά
Keywords
Τυχαία Θέματα