Sustainability Forum 2012

02:47 22/5/2012 - Πηγή: PC Nea
Η EuroCharity σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό ινστιτούτο τεχνολογίας AIT (Athens Information Technology) διοργανώνουν το Sustainability Forum 2012: A training, networking and professional development event.
Πρόκειται για ένα multi-stakeholder Forum στο οποίο θα μοιραστούν την εμπειρία τους και τις γνώσεις τους με τους συμμετέχοντες, διεθνούς φήμης ομιλητές και ειδικοί σε θέματα αειφορίας. Το Forum θα πραγματοποιηθεί
στις 5 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του ΑΙΤ στην Παιανία.

Το Forum έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα, και εστιάζει σε θέματα αειφορίας (sustainability), ενώ βασικός του στόχος είναι η ανάδειξη νέων προοπτικών, εν μέσω της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου.

Σκοπός του Forum είναι η παροχή γνώσεων, δεξιοτήτων και εμπειριών στα ενδιαφερόμενα μέρη για την αειφορία μέσω εξειδικευμένων παράλληλων workshops τα οποία έχουν ως εξής:

- Βασικές αρχές της αειφορίας
- Πράσινες εξυπνες πόλεις - Περιβάλλον
- Green ICT
- Δημιουργώντας μία στρατηγική αειφόρου ανάπτυξης
- Σύνταξη απολογισμού αειφορίας
- Διασφάλιση περιεχομένου απολογισμού αειφορίας
- Μετρώντας και αντισταθμίζοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα
- Αειφορία και μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το Forum απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την αειφορία, CSR Practitioners & Managers, HR Managers, PR Specialists, Marketing Managers, Περιβαλλοντολόγους, Επενδυτές, MKO κ.ά. Μεταξύ των παρουσιαστών των εκπαιδευτικών εργαστηρίων θα είναι ο Derwin Johnson, διεθνούς φήμης σύμβουλος επικοινωνίας και πρώην Αssociate Professor στο Graduate School of Journalism του Columbia University και η Annie Pearce, Associate Professor στο Myers-Lawson School of Construction του Πανεπιστημίου Virginia Tech.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου© pcnea.blogspot.comdon't copy articles from pcnea.blogspot.com without permission
Keywords
Τυχαία Θέματα