Νέο design για το xe.gr

08:45 15/4/2011 - Πηγή: PC Nea
Η Χρυσή Ευκαιρία παρουσίασε τη νέα εταιρική της ταυτότητα, η οποία μέσα από φρέσκια και σύγχρονη εικαστική προσέγγιση εκφράζει απόλυτα την πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας και τη στρατηγική της να εξελιχθεί στη μεγαλύτερη εταιρεία online marketplaces (αγγελίες, e-commerce) στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη. Η νέα ταυτότητα συνοδεύει
το λανσάρισμα του νέου xe.gr, αλλά και την κυκλοφορία της εφημερίδας με ανανεωμένο design.


H δυναμική αλλαγή του xe.gr επικυρώνει τη δέσμευση της εταιρείας για βελτιστοποίηση της χρηστικότητας και αποτελεσματικότητας των υπηρεσιών της, με κύριο και διαχρονικό γνώμονα το Βρίσκεις πάντα αυτό που ψάχνεις. Το νέο xe.gr διαθέτει προηγμένη μηχανή αναζήτησης και εξυπηρετεί πάνω από 1.000.000 μηνιαίους χρήστες στην εύρεση ευκαιριών.

Για επιπρόσθετη χρηστικότητα, ενσωματώθηκαν σε καθετοποιημένες ενότητες οι υπηρεσίες για τις αγορές Real Estate και Auto Moto, οι οποίες είναι διαθέσιμες και ως application για το iPhone. Οι 500.000 και πλέον αγγελίες του site έχουν εμπλουτιστεί με φωτογραφίες και video, ενώ η πρόσβαση σε αυτές και τα τηλέφωνα επικοινωνίας τους είναι 100% δωρεάν. Τέλος, με το βελτιωμένο σύστημα αγγελιοδοσίας οι ιδιώτες και οι επαγγελματίες πραγματοποιούν και παρακολουθούν τις συναλλαγές τους με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία.

Οι σχεδιαστικές αλλαγές στην εφημερίδα Χρυσή Ευκαιρία έχουν στόχο να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η προοπτική και η αποτελεσματικότητά της, πάντα με σεβασμό στην ιστορία που ο τίτλος έχει δημιουργήσει από το 1993.

Με αφορμή την επίσημη παρουσίαση της νέας εταιρικής ταυτότητας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Χρυσής Ευκαιρίας, κ. Χάρης Αυγουστινιάτος, δήλωσε: «Στη νέα μας ταυτότητα αντανακλάται η ολοένα ενισχυόμενη δυναμική μας, τόσο στο online όσο και στο offline περιβάλλον.


Στόχος μας, ανέκαθεν, ήταν να βρισκόμαστε στην αιχμή των εξελίξεων. Πιστεύουμε ότι αυτός ο στόχος εξυπηρετείται καλύτερα από ποτέ με τις πρόσφατες αλλαγές και βελτιώσεις που επιφέραμε στα Μέσα μας –γεγονός που ενισχύει τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά».

Με τη σειρά του ο Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής, κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου, σχολίασε: «Η Χρυσή Ευκαιρία συνεχίζει τη δυναμική της πορεία να καταστεί κορυφαία εταιρεία στο χώρο των online marketplaces, αναπτύσσοντας και μέσα στο 2011 νέα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για τους καταναλωτές, όπως έκανε και το 2010 με την επιτυχημένη εκκίνηση και πορεία των property.gr, automoto.gr, αλλά και του GoldenDeals στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το xe.gr, στη νέα μορφή του, ανταποκρίνεται ακόμη περισσότερο στις απαιτήσεις των καταναλωτών του internet, προσφέροντας ένα απόλυτο εργαλείο με κορυφαίες υπηρεσίες αναζήτησης, διαχείρισης και αγγελιοδοσίας»

ΠΗΓΗ:Δελτίο Τύπου
Keywords
Τυχαία Θέματα