Τι εκδηλώσεις έχουμε σήμερα

* 10:00 Επίσκεψη της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών στην Καλλιθέα (Ελευθερίου Βενιζέλου 210).
* 11:00 Δίνονται στη δημοσιότητα οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης «πόθεν έσχες» όλων των υπόχρεων για το οικονομικό έτος 2010 (χρήση 2009), βουλευτών, ευρωβουλευτών, τ. βουλευτών, τ. ευρωβουλευτών, τ. υπουργών και υπεύθυνων οικονομικών και πολιτικών κομμάτων. Φέτος, για πρώτη φορά θα αναρτηθούν και στη διαδικτυακή πύλη της Βουλής
των Ελλήνων ( www.hellenicparliament.gr ).

* 11:00 Συνάντηση του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά με την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

* 12:00 Ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με θέμα την παρουσίαση των βασικών αρχών του Τουριστικού Νομοσχεδίου που θα αφορά σε ρυθμίσεις για τον Τουρισμό Υπαίθρου, τους Τουριστικούς Λιμένες και τις διαδικασίες απλοποίησης της Λειτουργικής Αδειοδότησης Τουριστικών Καταλυμάτων (στο Αμφιθέατρο του ΥΠΠΟΤ (Μπουμπουλίνας 20-22).

* 12:00 Συνάντηση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Τριτέκνων (ΟΠΟΤΤΕ). Η συνάντηση θα γίνει στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

* 13:00 Συνέντευξη Τύπου της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα. Θα παρουσιάσει τις δύο προτάσεις νόμου που κατέθεσε η ΚΟ το ΚΚΕ στη Βουλή για την προστασία των ανέργων και των οικογενειών τους και την κατάργηση όλων των χαρατσιών.

* 13:00 Ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα παρευρεθεί στην κεντρική εκδήλωση που διοργανώνει η ΟΝΝΕΔ στην Πλατεία Καπνικαρέας (πεζόδρομος Ερμού), στο πλαίσιο της καμπάνιας κοινωνικής ευαισθητοποίησης «Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα».

* 13:30 Παρουσίαση του νέου θεσμικού πλαισίου για τις σχολικές εκδρομές και της καμπάνιας

«Στη σχολική μας εκδρομή, Πάμε Ελλάδα» στο Υπουργείο Παιδείας (αίθ. Γαλάτεια Σαράντη), από την Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Αννα Διαμαντοπούλου και τον Πρόεδρο του Συνδέσμου των Εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων ΗΑΤΤΑ Γ. Τελώνη.

* 14:00 Ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος θα ενημερώσει τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής ʼμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, η οποία θα συνεδριάσει στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας έπειτα από πρόσκληση του Υπουργού. Στηνσυνεδρίαση θα συμμετέχει η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου.

* 15:30 O αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση που διοργανώνει η Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδας (Ο.Κ.Ε) με θέμα: «Από την κρίση στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη». (Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής Συγγρού 103-105)

* Δημοπρασία εντόκων γραμματίων του Δημοσίου (ΕΓΔ) 13 εβδομάδων από τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους ΟΔΔΗΧ .

* Συλλαλητήρια για την προστασία των ανέργων διοργανώνει σήμερα το ΠΑΜΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα