Συμφωνία της Ρωσικής MTS και της OTEGLOBE

Συμφωνία διασύνδεσης υπέγραψε η OTEGLOBE με την MTS, τη μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών, με συνδρομητική βάση 95,03 εκ. στο πλαίσιο ανταλλαγής κίνησης Διεθνούς Τηλεφωνίας. Με τη συμφωνία αυτή, οι δύο εταιρείες επεκτείνουν την κάλυψη των δικτύων τους, αναβαθμίζοντας, παράλληλα, την
ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες τους.

Η απευθείας διασύνδεση μεταξύ της OTEGLOBE και της MTS πραγματοποιείται στο Ancotel Telehouse, που βρίσκεται στη Φρανκφούρτη και αποτελεί σημείο διασύνδεσης δικτύων των διεθνών παρόχων. H OTEGLOBE, αξιοποιώντας το εκτεταμένο δίκτυο της MTS, θα έχει τη δυνατότητα να τερματίσει διεθνή τηλεπικοινωνιακή κίνηση απευθείας στις θυγατρικές της MTS στη Ρωσία, καθώς και στην Ουκρανία, την Αρμενία, τη Λευκορωσία, το Τουρκμενιστάν και το Ουζμπεκιστάν. Από την άλλη πλευρά, η MTS, μέσω των 150 διμερών συμφωνιών, που διαθέτει η OTEGLOBE, με διεθνείς παρόχους, αλλά και μέσω της εκτεταμένης δικτυακής υπόδομής της, θα έχει άμεση πρόσβαση στις χώρες της Νοτιονανατολικής Ευρώπης, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, καθώς και σε άλλους προορισμούς, ανά τον κόσμο.

Κατά συνέπεια, η δραστηριότητα της OTEGLOBE στη Ρωσία και στην Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών ενισχύεται, καθώς η εταιρεία είναι ήδη διασυνδεμένη με τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους της περιοχής.

"Η απευθείας διασύνδεση με την OTEGLOBE εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατήγικής μας για ανεξάρτητη δραστηριότητα στη διεθνή τηλεπικοινωνιακή αγορά και βελτίωση της ποιότητας των κλήσεων, που πραγματοποιούνται προς τις περιοχές των Βαλκανίων", δηλώνει ο κ. Εβγκένι Μοσκάλερ, MTS Director Convergence Block-Fixed Line Business, Broadband Interconnect & Roaming. "Αυτή η συνεργασία διασφαλίζει τη σταθερά υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, που προσφέρουμε στους συνδρομητές περιαγωγής της MTS σε τουριστικούς προορισμούς, όπως η Ελλάδα, η Κύπρος, το Μαυροβούνιο, η Βουλγαρία, η Κροατία και άλλες χώρες της ΝΑ Ευρώπης".

"Η συνεργασία μας με τη MTS είναι ένα ακόμα βήμα στις συνεχείς προσπάθειές μας να αναπτύξουμε την απευθείας διασύνδεσή μας, μέσω συνεργασιών με τους ισχυρότερους παρόχους ανά περιοχή, ώστε να παράσχουμε την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες μας ανά τον κόσμο", αναφέρει ο κ. Γιώργος Νικολούδης, Διευθυντής Πωλήσεων Διεθνούς Τηλεφωνίας της OTEGLOBE.
Keywords
Τυχαία Θέματα