Στο τελικό του Euro «οι μικροί μας» απέναντι στην Ισπανία

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα! Η Εθνική Νέων κατάφερε να κάνει την υπέρβαση και έφτασε στον τελικό του Euro 2012 U-19, όμως απόψε θέλει να κάνει το καθοριστικό βήμα και να σηκώσει το τρόπαιο απέναντι στην Ισπανία (21:30, ET-1).

Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα θέλουν να πάρουν «ρεβάνς» για το αποτέλεσμα της πρεμιέρας της διοργάνωσης, όπου ηττήθηκαν με σκορ 2-1 από τους μικρούς «φούριας ρόχας».

Στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών ΜΜΕ ολόκληρης
της Ευρώπης αλλά και στα ηλεκτρονικά μέσα φιγουράρουν τα ονόματα των παικτών της Εθνικής Νέων της Ελλάδας μετά την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Under 19.

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στους Ισπανούς το βράδυ έχει αρχίσει για τους παίκτες του Κώστα Τσάνα που θέλουν την ρεβάνς από τον χαμένο τελικό το 2007. Η ομάδα αυτή έχει κερδίσει επίσης την πρόκρισή της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων που θα διεξαχθεί το 2013 στην Τουρκία, μία ακόμη σημαντική διάκριση η οποία έχει καλυφθεί από τη λαμπρότητα της συμμετοχής στον τελικό του Ευρωπαϊκού.

Η φουρνιά αυτή, οι αποκαλούμενοι και «93άρηδες» , αφού σε αυτήν μετέχουν οι γεννημένοι μετά το 1993, έχει παίκτες με πολύ ταλέντο και δυνατότητες να κάνουν καριέρα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Είναι ένα κράμα εμπειρίας και ενθουσιασμού αφού η ομάδα έχει ποδοσφαιριστές που είναι παλιότεροι και έμπειροι αλλά υπάρχουν και καινούργιοι.

Από τους 18 ποδοσφαιριστές που διαθέτει η αποστολή μας, οι 5 είναι του Παναθηναϊκού, οι 3 του Ολυμπιακού, οι 3 του Άρη, οι 2 από τον Αστέρα Τρίπολης και από έναν έχουν οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Εργοτέλης, Πανιώνιος και Ατρόμητος. Τους διεθνείς μας τους κατατάσσουμε στη συνέχεια σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τις συμμετοχές που έχουν στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα