Προώθηση της Αθήνας ως τουριστικό προορισμό

Στην αναστροφή του αρνητικού κλίματος για τον τουριστικό προορισμό της Αθήνας στοχεύει η πρόσφατη συνεργασία της Ενωσης Ξενοδόχων Αθηνών και Αττικής, μέσα από τα διεθνή κανάλια προβολής της "Expedia.com" - της μεγαλύτερης online ταξιδιωτικής εταιρείας στον κόσμο.

Σύμφωνα με τη ανακοίνωση της ΕΞΑ-Α, πρόκειται για μια ολοκληρωμένη πρόταση στοχευμένης προώθησης του συγκεκριμένου προορισμού
για την προσέλκυση επισκεπτών, για τους οποίους η Αθήνα δεν αποτελούσε την πρώτη επιλογή τους.

Πιο συγκεκριμένα, η προβολή μέσω της "Expedia.com", η οποία ξεκίνησε ήδη (στις 22/4/2011), αφορά σε πέντε κανάλια της εταιρείας: Expedia.com (Η.Π.Α.), Expedia.ca (Καναδάς), Expedia.aus (Αυστραλία) και Hotels.com (Σουηδία και Νορβηγία).

Η διάρκεια της καμπάνιας θα είναι δίμηνη στις εκτός Ευρώπης αγορές και τρίμηνη στις Ευρωπαϊκές και περιλαμβάνει προώθηση του προορισμού "Αθήνα-Αττική" στις αγορές στόχους με "banners", "newsletter" για τον προορισμό προς τους συνδρομητές της Expedia στα κανάλια /στόχους, Facebook link, Video integration. κ.λπ., αλλά και ειδική προνομιακή προώθηση για τα ξενοδοχεία - μέλη της Ένωσης που συμμετείχαν οικονομικά στην προσπάθεια.
Keywords
Τυχαία Θέματα