Η "κόβουμε" χρήμα ή διαλύουμε το "μαγαζί"

Γράφει ο Νίκος Καραμπάσης

Η...γερμανοποίηση της Ευρώπης (ενα Δ' Ράϊχ) καθώς είναι σε πλήρη εξέλιξη απο Μέρκελ-Σόϊμπλε κ.α. οδηγεί αναπόφευκτα τώρα σε δραματικες αποφάσεις (καθώς η ευρωζώνη δεχεται άγριο σφυροκόπημα να καταρρεύσει). Η βουλιμία τους, μπορεί να τους καταστρέψει τελικά(μαζί φυσικά και "το μαγαζί" που λέγεται Ευρωζώνη και Ε.Ε.). Εαν δεν τυπώσει χρήματα η Γερμανία - συγνώμη η Ε.Ε. - (που κερδοσκοπεί ασύστολα σε βάρος των λαών της Ευρώπης, έβγαλε μόνο τα τελευταία 2 χρόνια πάνω απο 20 δις ευρώ απο την διαφορά επιτοκίων
που μας δανείζει), όπως κάνουν Ρωσία, ΗΠΑ, Κίνα, Αυστραλία,Καναδάς κ.α. το μαγαζί θα διαλύσει (και η Γερμανία θα γυρίσει στο 1945). Δεν μπορεί άλλο να στραγγαλίζει τους λαούς, με πρώτο και καλλύτερο τον Ελληνικό. Την Τρίτη θα γνωρίζουμε εαν το Βερολίνο θα "σφραγίσει θετικά" την επιστολή Σαμαρά για να μας δώσουν το...δάνειο της 6ης δόσης και να αρχίσει η υλοποίηση της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου (κάτι που φαίνεται θα γίνει, αφού εαν δεν γίνει το μαγαζί θα διαλύσει μια ώρα αρχύτερα...). Ηθελαν την "υπογραφή" προκειμένου να εκθέτουν διεθνώς τις "ελληνικές υπογραφες"(σε κάθε επίπεδο) ως...αφερέγγυες...Ενας άθλιος και ελεεινός εκβιασμός δήθεν "εταίρων"...(που δυστυχώς δεν μπορούσε να αποφύγει ο Α.Σαμαράς - εξαιτίας και πολύ κακών συμβουλών).
Αυτή την ώρα 1) να πάρουμε την 6η δόση 2) να υλοποιηθεί η συμφωνία του Οκτωβρίου τάχιστα 3) να τυπώσει χρήματα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εντος του έτους και να αποκατασταθεί η ρευστότητα. Διαφορετικά το μαγαζί που λέγεται Ε.Ε. και Ευρωζώνη το πιθανότερο είναι οτι θα πάψει να υφίσταται. Ας ελπίσουμε οτι η Γερμανία θα σκεφθεί οτι θα ξαναγυρίσει και η ίδια στο...1945!
Keywords
Τυχαία Θέματα