Επενεδυτικός "καπνός"...

Σε λίγες ημέρες στη βουλή το νομοσχέδιο για την δημιουργία ενός Φιλικότερου Περιβάλλοντος για τις Στρατηγικές και Ιδιωτικές Επενδύσεις, καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ανοικτής διαβούλευσης
Τη νέα γραμμή παραγωγής λεπτοκομμένου καπνού της «Παπαστράτος» στον Ασπρόπυργο, συνολικής επένδυσης 3 εκατομμυρίων ευρώ, εγκαινίασαν ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης μαζί με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας.

Η νέα
γραμμή παραγωγής θα είναι μία από τις πλέον προηγμένες τεχνολογικά σε όλη την Ευρώπη και θα εξυπηρετεί κατά κύριο λόγο τις ανάγκες της «Παπαστράτος» στην ελληνική αγορά για το λεπτοκομμένο καπνό Marlboro και πιθανόν σε μελλοντικό χρόνο τις εξαγωγικές δραστηριότητές της.

«Θέλω να εκφράσω την ιδιαίτερη χαρά μου που βρίσκομαι σήμερα εδώ, στα εγκαίνια μιας επένδυσης που συμβάλλει στην ενδυνάμωση της παρουσίας μιας ιστορικής επιχείρησης στην ελληνική αγορά και δύναται να ενισχύσει στο άμεσο μέλλον τις εξαγωγικές της δραστηριότητες, οι οποίες πραγματοποιούνται σε περισσότερες από 30 χώρες» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Μηταράκης.

Επίσης έκανε γνωστό πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το Σχέδιο Νόμου για την δημιουργία ενός Φιλικότερου Περιβάλλοντος για τις Στρατηγικές και Ιδιωτικές Επενδύσεις, καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ανοικτής διαβούλευσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα