Στροφή στον "μεσαίο χώρο";

Και τώρα,τι; Αυτό είναι το ερώτημα στο οποίο προσπαθεί να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Πρόεδρο του Α.Τσίπρα.
Κι ενω έγινε το πρώτο βημα προς το "ενιαίο κόμμα"(ενα εγχείρημα που θα κριθεί στην...πορεία βέβαια) το ζητούμενο είναι να μην μείνει "αδειανό πουκάμισο" και...το πάρει ο αέρας.

Καθώς βλέπει ο Α.Τσιπρας
να υπάρχει "ακροατήριο" εκτος Ελλάδας και προσπαθεί να το διευρύνει "το στοίχημα" είναι να προσελκύσει τις "κρίσιμες μάζες" που δίνουν "πρωτιά" στις (εκάστοτε) εκλογές..

Υπό αυτό το πρίσμα, ο κ. Τσίπρας αναμένεται να δώσει το στίγμα για την γραμμή και την τακτική που θα ακολοθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους επόμενους μήνες.

Στο πλαίσιο αυτό, βασικές παράμετροι αναμένεται πως θα είναι τις επόμενες εβδομάδες η διατύπωση απαντήσεων ως προς την κυβερνησιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η θέση που παίρνει η αξιωματική αντιπολίτευση στο κλίμα πόλωσης που επιδιώκει να καλλιεργήσει όπως επιμένουν στην Κουμουνδούρου, η ηγεσία της ΝΔ.

Εν αναμονή αυτών, το βλέμμα της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ είναι στραμμένο στις αναδιατάξεις που ήδη επιχειρούνται στο χώρο της κεντροαριστεράς και υπό αυτήν την έννοια, χαρακτηριστικά είναι τα σχόλια στελεχών, τα οποία όταν ερωτώνται για τα ενδεχόμενα προσχώρησης προσώπων ή ομάδων στις τάξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης (σ.σ. σχετικές πρωτοβουλίες αναμένονται αντός των επόμενων εβδομάδων από το χώρο του Οικολογικού Κινήματος) σημειώνουν ότι «καλό θα είναι οποιαδήποτε σχετική κίνηση να έχει συλλογικό χαρακτήρα».
Keywords
Τυχαία Θέματα