38 νεκροί στην Υεμένη - Εκρήξεις στη Λιβύη

Τριάντα οκτώ πολίτες έχασαν σήμερα τη ζωή τους στα βίαια επεισόδια μεταξύ των ένοπλων μελών μιας φυλής και των κυβερνητικών δυνάμεων της Υεμένης, σύμφωνα με ένα νέο απολογισμό που έγινε γνωστός αρηά το βράδυ σήμερα Τρίτη από κυβερνητικές και ιατρικές πηγές στη χώρα. Τα αιματηρά επεισόδια που ξεκίνησαν από πολύ νωρίς σημειώθηκαν στο βόρειο τμήμα της πρωτεύουσας Σανάα.

Έξι ισχυρές εκρήξεις στο κέντρο της Τρίπολης
Έξι νέες ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο κέντρο της Τρίπολης και πιο συγκεκριμένα
στην περιοχή Μπαμπ Αλ-Αζίζιγια, που αποτελεί μόνιμο στόχο των αεροπορικών επιδρομών του ΝΑΤΟ, αφού φιλοξενεί οικίες του Λίβυου ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι αλλά και κυβερνητικές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Όπως μετέδωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου, οι ισχυρές έκρηξεις σημειώθηκαν κοντά στο τμήμα που πιστεύεται ότι διαμένει ο Μουαμάρ Καντάφι και βρίσκεται πλησίον της τοποθεσίας που αποτέλεσε στόχο των χθεσινοβραδινών αεροπορκών επιδρομών της Συμμαχίας, που σύμφωνα με την κυβέρνηση της Λιβύης στοίχισαν τη ζωή τριών πολιτών και προκάλεσαν τον τραυματισμό 150.

Το κρατικό κανάλι αμέσως μετά την τελευταία έκρηξη τις απέδωσε στην επίθεση " των αποικιοκρατών σταυροφόρων της Δύσης ", εναντίον του λαού της Λιβύης.
Keywords
Τυχαία Θέματα