Βραζιλία: Μεγάλο ματς στο «Μορουμπί»

09:50 9/7/2011 - Πηγή: 24wro
Τρία ματς περιλαμβάνει το αποψινό μενού της κορυφαίας κατηγορίας του...
βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.


ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ- ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Βάσκο: Αρκετά τα ευχάριστα νέα για την ομάδα του Ρικάρντο Γκόμες που είδε τόσο τον πρόσφατα αποκτηθέντα Ζουνίνο Περναμπουκάνο να δείχνει αμέσως τη μεγάλη του αξία παρά το προχωρημένο της ηλικίας του σκοράροντας στο ντεμπούτο του όσο και το ότι πείστηκε η Μπενφίκα να επεκτείνει το δανεισμό του στο σωματείο του Ρίο ντε Ζανέιρο. Επίσης επέστρεψε και ο Έντε Λουίς. Δεν
υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.


Ιντερνάσιοναλ: Υπό τις οδηγίες του Ρομπέρτο Φαλκάο η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε δείχνει τον τελευταίο καιρό ότι έχει βρει τον καλό της εαυτό και οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες. Ο πρώην τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών για το μεγάλο ματς στο «Σάο Ζανουάριο».


Tips

• Μόλις μία νίκη έχει η γηπεδούχος στα επτά της τελευταία ματς ενώ δεν έχει σκοράρει σε κανένα εξ αυτών πάνω από ένα γκολ.
• Η Ιντερνάσιοναλ στα τρία τελευταία της ματς έχει πετύχει περισσότερα γκολ απ’ ότι στις πέντε πρώτες αγωνιστικές.
Θα είναι η 20η αναμέτρηση των δύο ομάδων και η Ιντερνάσιοναλ προηγείται στις επιτυχίες με 10 έναντι 7 της Βάσκο. Η τελευταία φορά που δεν υπήρξε νικητής στις μονομαχίες τους ήταν το 2006 όταν η Ιντερνάσιοναλ φιλοξενήθηκε στο Ρίο από την αντίπαλο της η οποία την ίδια χρονιά την είχε νικήσει εντός έδρας.


ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ

Σάο Πάολο: Τα πράγματα δεν πάνε καλά τον τελευταίο καιρό για τη γηπεδούχο και ο τεχνικός της Πάουλο Σέζαρ Καρπατζιάνι απομακρύνθηκε έπειτα από την ήττα μεσοβδόμαδα από τη Φλαμένγκο και οι Κούκα και Ντοριβάλ Τζούνιορ θεωρείται βασικοί υποψήφιοι για τη διαδοχή του. Δεν θα έχει στη διάθεση του τόσο τον οργανωτή του παιχνιδιού Λούκς που έχει υποχρεώσεις με την εθνική Βραζιλίας στο Copa America, όσο και τον λαβωμένο Λουίς Φαμπιάνο.

Κρουζέιρο: Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι φιλοξενούμενοι μετά τον ερχομό του έμπειρου τεχνικού Ζοέλ Σαντάνα στον πάγκο τους. Τόσο η άμυνα όσο και η επίθεση έχει βελτιωθεί σημαντικά και η ομάδα συνεχίζει την βαθμολογική της αντεπίθεση.


Tips

• Η γηπεδούχος όχι μόνον έχει αποτύχει να σκοράρει στα τρία της τελευταία παιχνίδια αλλά έχει δεχθεί στο ίδιο διάστημα περισσότερα γκολ από ότι τις πέντε πρώτες αγωνιστικές.
• Τουλάχιστον δύο γκολ πετυχαίνει στα τρία της τελευταία παιχνίδια η Κρουζέιρο που μετράει ισάριθμες νίκες στο ίδιο διάστημα και είναι αήττητη στα πέντε πιο πρόσφατα της παιχνίδια.
• Η Σάο Πάολο έχει πέντε νίκες έναντι τριών της αντιπάλου της στις αναμετρήσεις τους τα δύο τελευταία χρόνια μόνον. Επίσης στις 25 συνολικά προηγείται με 11 έναντι 7 της Κρουζέιρο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ – ΑΒΑΪ


Ατλέτικο Παραναένσε: Με την άφιξη του νέου της τεχνικού Ρενάτο Πορταλούπι η γηπεδούχος θα προσπαθήσει να βγει από τη ζώνη του υποβ
Keywords
Τυχαία Θέματα