Copa America: Ντέρμπι κορυφής στον β’ όμιλο

08:25 9/7/2011 - Πηγή: 24wro
Η κάτοχος του τροπαίου Βραζιλία αντιμετωπίζει τη βασική της αντίζηλο για την πρώτη...
θέση Παραγουάη στο μεγάλο ντέρμπι του Β’ ομίλου που θα φιλοξενηθεί στο «Μάριο Κέμπες» της Κόρντομπα.


Βραζιλία: Μία όχι , κύρια στο β’ μέρος, εμφάνιση από πλευράς Βραζιλίας στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων της για υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησε πριν από τρία χρόνια στα γήπεδα της Βενεζουέλα, συνοδεύτηκε από ισοπαλία με την εκπρόσωπο της συγκεκριμένης χώρας και η «σελεσάο» πλέον είναι υποχρεωμένη να νικήσει την
μεγάλη της αντίζηλο για την πρωτιά Παραγουάη αν θέλει να δικαιώσει τα προγνωστικά που την ήθελαν ως το μεγάλο φαβορί για τον τελικό μαζί με την οικοδέσποινα Αργεντινή. Ο τεχνικός της κατόχου του τροπαίου Μανού Μενέζες κρατάει τα χαρτιά του κλειστά αναφορικά με την 11αδα στην οποία πιθανόν να γίνουν 1-2 αλλαγές.

Παραγουάη: Και η ομάδα του Χεράρδο Μαρτίνο δεν τα πήγε καλά στην πρεμιέρα καθώς υποχρεώθηκε σε επίσης λευκή ισοπαλία από τον Ισημερινό. Πλέον το ματς με την Βραζιλία παραμένει το κλειδί για το ποια εκ των δύο θα είναι αυτή που θα πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο. Ο τεχνικός της θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για το αν ο Μπαρέτο που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς της πρεμιέρας θα αγωνιστεί βασικός ή αν προτιμηθεί ο Ριέρα ή κάποιος άλλος στη θέση του.

Tips
• Στις 27 προηγούμενες τους αναμετρήσεις η Βραζιλία έχει 13 νίκες , έξι περισσότερες από την Παραγουάη ενώ δίχως νικητή έχουν τελειώσει τα υπόλοιπα επτά ματς. Σ’ ουδέτερο γήπεδο σ’ όλα τα μέτωπα η «σελεσάο» έχει 10 νίκες, τις διπλάσιες από την αντίπαλο της ενώ τρία ματς έχουν τελειώσει ισοπαλία.

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ

Βενεζουέλα: Η ισοπαλία κόντρα στην πανίσχυρη Βραζιλία στην πρώτη αγωνιστική έχει τονώσει την αισιοδοξία της Βενεζουέλα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Σέσαρ Φαρίας έδειξε καλά στοιχεία κύρια στην άμυνα αλλά το σημερινό ματς έχει άλλη …φιλοσοφία και πρέπει να φροντίσει η ομάδα του να πάρει τη νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στο στόχο του εισιτηρίου στην επόμενη φάση.

Ισημερινός: Κατάφερε να πάρει πανάξια ισοπαλία στην πρώτη αγωνιστική κόντρα στην πολύ δυνατή Παραγουάη και επίσης ατενίζει με φιλοδοξίες το σημερινό ματς και τη συνέχεια της διοργάνωσης. Ο τεχνικός της Ρεϊνάλδο Ρουέδα ίσως όμως δεν αλλάξει το σύστημα με τέσσερις χαφ που είχε στο πρώτο ματς παρά το γεγονός ότι το ζητούμενο είναι η νίκη καθώς την τελευταία αγωνιστική η ομάδα του αναμετράμαι με την πανίσχυρη Βραζιλία.

Tips

• Στις μόλις δύο προηγούμενες τους αναμετρήσεις στη διοργάνωση ο Ισημερινός έχει πετύχει δύο μεγάλες νίκες (6-1 το 1991 και 4-0 δέκα χρόνια μετά). Στις τρεις μονομαχίες τους όμως για τα προκριματικά του Μουντιάλ η Βενεζουέλα έχει το επάνω χέρι με ισάριθμες επιτυχίες (3-1 το 2004 , 1-0 το 2007 και 3-1 το 2009). Τελευταία νίκη του Ισημερινού σε επίσημο ματς ήταν το 2003 (2-0 επίσης για τα προκριματικά του Μουντιάλ).
Bet-at-home.com – Κάνε εγγραφή και πάρε μέχρι 1
Keywords
Τυχαία Θέματα