Βούγιανιτς: Μακράν καλύτερος ο Ζοτς

19:30 12/5/2011 - Πηγή: 24wro
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ο Μίλος Βούγιανιτς...
ο οποίος υπογράμμισε πως ο «Ζοτς» είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού μίλησε στην σερβική εφημερίδα «Alo» και υπογράμμισε: «Τη διαφορά την κάνει ο Ομπράντοβιτς. Είναι μακράν ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης. Δεν υπάρχει άλλος σαν αυτόν. Πάντα ξέρει τι να πει στους παίκτες του. Εκτός από μοναδικός προπονητής είναι και εξαιρετικός ψυχολόγος, αλλά και φανταστικός στο να
δημιουργεί κίνητρα. Ήμουν 95% σίγουρος πως θα τα καταφέρει.
Επειδή υπάρχει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς! Πολύ απλά, πρόκειται για άνθρωπο που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Πάντα ξέρει να δημιουργεί εντάσεις, να σε προβοκάρει, να κάνει ό, τι χρειάζεται για να κάνεις ό, τι καλύτερο μπορείς. Και όταν χρειάζεται, ξέρει να μη λέει τίποτα. Το κύριο πλεονέκτημα του είναι ότι ξέρει πώς να κρατά ενωμένη την ομάδα, να διατηρεί τον κορμό και κάθε καλοκαίρι να κάνει τις απαραίτητες ενισχύσεις. Επίσης, πιστεύει πάρα πολύ στους παίκτες που προπονεί και αυτό... αποδίδει καρπούς»!
Όσο για το ρόστερ που έχει ο Παναθηναϊκός υπογράμμισε: «Έχει μια ομάδα φαινόμενο, με εξαιρετικούς παίκτες που θα παραμείνουν στην κορυφή. Τολμώ να προβλέπω πως ο Ζέλικο θα πάρει τουλάχιστον άλλα δυο με τρία ευρωπαϊκά τρόπαια! Είναι γεννημένος νικητής»!
Όσον αφορά την χρονιά που ήταν στον Παναθηναϊκό (2007) και κατέκτησε τα πάντα=, είπε: «Ήταν η πιο όμορφη σεζόν που είχα. Τα θυμάμαι όλα, σαν να ήταν χθες, όταν ο Ζέλικο, ο Τομάσεβιτς και εγώ γυρίσαμε στην πατρίδα με το triple crown. Δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι καλύτερο από αυτό».

onsports
Keywords
Τυχαία Θέματα