Τουρκία: Της Γαλατά το κάγκελο

10:15 4/4/2011 - Πηγή: 24wro
Χαμός στην Γαλατασαράι με το μαρτύριο της φετινής σεζόν να μην έχει τέλος.

Με υπηρεσιακό προπονητή θα προσπαθήσει να πάρει το διπλό κόντρα στην Ανταλιασπόρ -που ευνοείται διαρκώς- για να διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις της ήττας στο ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσέ.


Για να πάρει την ισοπαλία κόντρα στην Κόνιασπορ, η Ανταλιασπορ χρειάστηκε μπόλικα πράγματα. Καταρχήν, πολλή τύχη, αφού οι αντίπαλοι έχασαν δεκάδες ευκαιρίες. Δεύτερον, τον τερματοφύλακά της που ήταν πάντοτε εκεί και είχε κατεβάσει τα ρολά. Τρίτο και σημαντικότερο, την εύνοια της διαιτησίας!

Αυτό ήταν καταλυτικό
για το τελικό 0-0, αφού ο ρέφερι δεν έδωσε δύο πέναλτι εις βάρος της Αντάλιασπορ ενώ ακύρωσε και δύο γκολ της Κόνιασπορ ως επιθετικά φάουλ! Σκάνδαλο, δηλαδή!  Πολύ απλά, στημένα πράγματα. Με τα ψέματα παρέμεινε αήττητη για 3ο συνεχόμενο ματς και ελπίζει ότι αυτό θα συνεχιστεί κόντρα στη Γαλατά!

Και γιατί να μη το πιστεύει άλλωστε, από τη στιγμή που η Γαλατασαράι φέτος είναι του κλώτσου και του μπάτσου. Κυριολεκτικά! Με τους 33 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει σε 26 ματς είναι πιο πιθανό να βρεθεί κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, παρά σε μια θέση που οδηγεί στο Europa League. Με τσακισμένη τη ψυχολογία από την ήττα στο ντέρμπι με τη Φενέρμπαχτσέ (2-1), στο οποίο δικαιώς φωνάζει κατά της διαιτησίας που ακύρωσε δύο γκολ του Μπάρος, αλλά έτσι όπως είναι φέτος, ποιος να την ακούσει; Η συγκεκριμένη ήττα οδήγησε  στην απόλυση του Γκεόργκε Χάτζι και πλέον, η ομάδα θα πορευτεί με υπηρεσιακό προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν παίζει ο Μπάρος, ο Σαρίογλου και ο Κουρτουλούς.

Στο ψαχνό… Αδιάφορο ματς από βαθμολογικής άποψης. Η Γαλατά σφαγιάστηκε στο ντέρμπι με την Φενέρ, ενώ αντιθέτως η Ανταλιασπόρ ευνοήθηκε σκανδαλωδώς στο δικό της ματς. Με αυτό το σκεπτικό και μόνο θα ποντάρω στο διπλό, που καλοπληρώνει με αποδόσεις κοντά στο 2,25.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα