Ολυμπιακός: Ποιους παίκτες είδε στη Γαλλία ο Νινιάδης

10:15 4/4/2011 - Πηγή: 24wro
Με γεμάτο το μπλοκάκι γύρισε ο σκάουτερ του Ολυμπιακού...


Με το μπλοκάκι του γεμάτο σημειώσεις επιστρέφει από τη Γαλλία ο Ανδρέας Νινιάδης. Ο σκάουτερ του Ολυμπιακού βρέθηκε στον αγώνα της Σεντ Ετιέν με την Βαλενσιέν χθες και παρακολούθησε τον Κάρλος Σάντσες, ο οποίος είναι ψηλά στη λίστα των «ερυθρόλευκων» για
τη θέση του κεντρικού χαφ.

Ο Νινιάδης, ωστόσο, τσέκαρε και τον Νικολά Πενετό, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, όπως και ο Σάντσες. Τα γαλλικά Μέσα έγραψαν για τον Κολομβιανό μέσο ότι ήταν: «Ο πύργος ελέγχου στον χώρο του κέντρου. Ανέκτησε πολλές μπάλες, έκοβε ό,τι βρισκόταν στον χώρο του και οργάνωνε το παιχνίδι πολύ καλά», ενώ για τον τερματοφύλακα συμπαίκτη του: «Οι «στεφανουά» (Σεντ Ετιέν) δεν είχαν πολλές φάσεις. Ήταν σιγουριά για τους συμπαίκτες του σε ό,τι γινόταν στην περιοχή του».

Τα είπε με Ζαϊρί ο Ψωμιάδης

Συζήτηση με τον Σταύρο Ψωμιάδη είχε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη ο Ζαουάντ Ζαϊρί. Ο πρόεδρος των «Αργοναυτών», ο οποίος ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαροκινού μεσοεπιθετικού, αντάλλαξε τηλέφωνα με τον ποδοσφαιριστή.

Ο παίκτης των Πειραιωτών αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο θα θλάση στον προσαγωγό, κάτι που διαπιστωθεί σήμερα.
Keywords
Τυχαία Θέματα