Τουρκία: Κερδίζει η Μπεσίκτας

08:50 15/4/2011 - Πηγή: 24wro
Η Μπεσίκτας φιλοξενεί την Γκεντσλερμπιλιγκί, σ’ ένα ματς που καμία από τις δύο ομάδες...
δεν «καίγεται» για τη νίκη.


ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ -  ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΛΙΓΚΙ


Μπεσίκτας: Με ένα γκολ του Αλμέιδα λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου πέρασε από την έδρα της Κασίμπασα και μάλλον την έριξε στην δεύτερη κατηγορία. Καθόλου δεν την νοιάζει αυτό, καθώς σημείωσε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη και δείχνει έτοιμη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στην Γκαζιάντερσπορ. Εκεί στρέφει και το ενδιαφέρον της με
το υπέρ της 3-0 του πρώτου αγώνα να της δίνει σαφές πλεονέκτημα. Ο επαναληπτικός γίνεται την ερχόμενη Τετάρτη, οπότε δεν αποκλείεται να πάρουν «ανάσες» μερικοί βασικοί παίκτες. Έτσι και αλλιώς θα απουσιάσουν   οι αμυντικοί Φεράρι (7/0) και Γιουλούμ (10/0), ενώ πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί και ο Ισπανός μέσος Γκούτι (20/7), που προέρχεται από τραυματισμό.


Γκεντσλερμπιλιγκί: Επικράτησε εύκολα με 4-1 της Καϊσερίσπορ και έβαλε γερά θεμέλια για την παραμονή της στην κατηγορία. Για την ακρίβεια θα υποβιβαστεί μόνο αν «αυτοκτονήσει» έχοντας μια διαφορά 10 βαθμών από την 16η θέση. Επιβάλλεται όμως να μείνει συγκεντρωμένη για να μην χαλάσει την πολύ καλή εικόνα που την ακολουθεί στα τελευταία ματς, έστω και αν ο αγώνας στην Κωνσταντινούπολη δεν είναι εύκολος. Εκτός αποστολής ο τραυματίας αμυντικός Οζσαράτς (9/0).


Στο … ψαχνό

Όσο και αν είναι αδιάφορη η Μπεσίκτας δεν μπορεί παρά να κερδίσει την μέτρια Γκεντσλερμπιλιγκί. Άλλωστε θα ήθελε να πάει με καλή ψυχολογία στον επαναληπτικό ημιτελικό της Τετάρτης. Οπότε νίκη για τους «αετούς» στο 1,57 από την 10Bet.com.

bettv.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα