Συναντήθηκαν Παπαρίζου - Τόνι!

16:46 26/9/2011 - Πηγή: 24wro
Στην Αθήνα βρίσκεται αυτές τις μέρες η Έλενα Παπαρίζου και ως χωρισμένο κορίτσι που είναι, το έχει ρίξει σα νυχτοπερπατήματα...
Μετά την έξοδο της σε bar restaurant των βορείων προαστίων (στην παρέα ήταν και ο Γιάννης Λάτσιος), τη συνάντηση της στο Κολωνάκι με τη Νάνα Μούσχουρη και τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, η Έλενα είπε να δοκιμάσει και τα πιο «σκληρά».

Τουτέστιν, να πάει στα μπουζούκια, προορισμό που επιλέγει κάθε χωρισμένος που σέβεται τον εαυτό του. Έτσι, η αοιδός το Σάββατο επισκέφτηκε τον φίλο της, Γιώργο Μαζωνάκη.
Και τα πέρασε μούρλια. Αλλά όχι εκείνο το βράδυ δεν έπεσε πάνω στον Τόνι Μαυρίδη, οποίος μετά τον χωρισμό τους, έχει βαλθεί να διαψεύσει την Άντζελα Δημητρίου ότι… οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ!

Έλα, όμως, που το πρώην ζεύγος συναντήθηκε και μόνο τυχαία δεν έγινε. Όπως ακούσαμε στο «Made in Star», Έλενα και Τόνι συναντήθηκαν το βράδυ της Κυριακής σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας. Που σημαίνει ότι οι δυο τους δεν είχαν πρόβλημα να τους δει ο κόσμος. Εξάλλου, δεν επρόκειτο να «σκοτωθούνε», αφού η συνάντηση τους έγινε σε πολύ καλό κλίμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, οι δύο πρώην εδώ και λίγο καιρό έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους κι έχουν συχνή τηλεφωνική επικοινωνία. Για να καταλάβεις, η Παπαρίζου μέχρι που ήξερε από τον Τόνι για την τραγελαφική περιπέτεια του με το ξανθό «φλερτ της μίας βραδιάς». Μάλιστα, Έλενα και Μαυρίδης, όπως ακούσαμε δεν αποκλείεται να συνεχίσουν την επαγγελματική τους συνεργασία, αφού εκείνος για χρόνια ήταν ο μάνατζερ της. Και τα δημοσιεύματα που ήθελαν την αοιδό να του έχει τηλεφωνήσει έξαλλη επειδή εκείνος ασχολιόταν μαζί της; Χμ… Μπερδέματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα