Όταν ο ενθουσιασμός διέλυσε την εμπειρία

18:06 5/1/2013 - Πηγή: 24wro
Ο Πανιώνιος με τους Παππά, Γιάνκοβιτς και Καββαδά να κάνουν εξαιρετικό παιχνίδι...
επικράτησε του ΠΑΟΚ 82-68 και έγινε το απόλυτο φαβορί για την τρίτη θέση.

Αυτή ήταν η πέμπτη σερί νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ ενώ η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου μετά από εφτά συνεχόμενες νίκες γνώρισε την ήττα στην ελληνική Α1. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έπαιξε κατά διαστήματα εντυπωσιακό
μπάσκετ. Οι πιτσιρικάδες του Πανιωνίου έκαναν πάρτι στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν όχι μόνο να νικήσουν τους Θεσσαλονικείς, αλλά και να πάρουν μια σημαντική διαφορά στη μάχη της τρίτης θέσης στην κανονική περίοδο.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Ο Πανιώνιος, όπως και ο ΠΑΟΚ, ήταν σε εξαιρετική κατάσταση πριν τη διακοπή των εορτών. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, σε αντίθεση με τους Θεσσαλονικείς, έδειξε να μην επηρεάζεται από τη διακοπή και έτσι παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο. Από την άλλη η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου έδειξε να έχει χάσει τον ρυθμό της με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα.

ΜVP: Καββαδάς, Γιάνκοβιτς και Παππάς ήταν εντυπωσιακοί και πήραν την ομάδα τους από το χέρι και την οδήγησαν στη νίκη. Αλλά το ντέρμπι έγινε περίπατος για τον Πανιώνιο λόγω… Μίλμπουρν. Ο Αμερικανός φόργουορντ έκανε όλα αυτά τα μικρά πράγματα που κάνουν τη διαφορά μεταξύ δύο ομάδων. Ο αριστερόχειρας φόργουορντ μάζεψε πολλά ριμπάουντ, έκλεψε μπάλες, έκανε τάπες, έπαιξε σπουδαία άμυνα και γι’ αυτό παίρνει τον τίτλο του πολυτιμότερου της αναμέτρησης.

ΑΦΑΝΤΟΣ: Ο Γουίλιαμ Χάτσερ. Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ ήταν κακός και δεν βοήθησε στο ελάχιστο την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλο. Κακός επιθετικά και αμυντικά ο Χάτσερ δεν έδωσε λύσεις στην παρέα του και γι’ αυτό παίρνει τον τίτλο του… χειρότερου στο παρκέ. Ο Χάτσερ ήταν εντυπωσιακός στα προηγούμενα ματς και ένας από τους βασικότερους λόγους που οι Θεσσαλονικείς έπαιρναν τη μια νίκη μετά την άλλη, αλλά όπως όλοι, δικαιούται και αυτός να κάνει ένα κακό παιχνίδι.

ΚΕΥ POINT: Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν αυτό που έκρινε τον νικητή στη Νέα Σμύρνη. Το 37-31 του πρώτου ημιχρόνου έγινε 68-45 με επιμέρους 31-14 για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου σε αυτό το διάστημα. Καββαδάς, Παππάς και Γιάνκοβιτς έκαναν σπουδαίο ματς και μαζί με τον Μίλμπουρν έστειλαν τη διαφορά στο +23 για την παρέα τους και εκεί τα πάντα κρίθηκαν με τους «κυανέρυθρους» να φτάνουν τελικά στη νίκη.

ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε σε ακόμη ένα ματς στο κλεισό της οδού Αρτάκης. Μεταξύ των φίλων του Πανιωνίου, οι οποίοι δημιούργησαν μια εξαιρετική και άκρως μπασκετική ατμόσφαιρα, βρέθηκαν και οι συνεργάτες του Αντρέα Τρινκιέρι, Δημήτρης Παπανικολάου και Γιώργος Λιμνιάτης, οι οποίοι όπως φαίνεται ήδη έπιασαν δουλειά.

Δεκάλεπτα: 16-14, 37-31, 68-45, 82-68
Keywords
Τυχαία Θέματα