ΔΕΙΤΕ: Η Ελένη δημοσίευσε φωτογραφία του συντρόφου της, αγκαλιά με τον γιο της και την μεγάλη της κόρη!

17:42 5/1/2013 - Πηγή: 24wro
Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη από ένα δικό της λάθος στο Twitter...
Η παρουσιάστρια ανέβασε το βράδυ της Παρασκευής 4 Ιανουαρίου κατά λάθος μία φωτογραφία που επεικόνιζε τον σύντροφό της Μάκη Παντζόπουλο αγκαλιά με τα δύο από τα τρία της παιδιά, τον Άγγελο και την Λάουρα. Στη φωτογραφία μάλιστα είχε βάλει και ένα ελαφάκι και έγραφε Merry Christmas, με την ίδια επεξεργασία απο το smartphone όπως έχει
κάνει στο παρελθόν με δικές της φωτογραφίες και του συντρόφου της και τις έχει ανεβάσει στο instagram της.

Αμέσως έσπευσε να σβήσει την επίμαχη φωτογραφία ζητώντας τη βοήθεια στενής της συνεργάτιδας. Άμεση ήταν και η ανταπόκριση του κόσμου που σχολίαζε το γεγονός. Η αγωνία της Μενεγάκη ήταν να μην αναπαραχθεί η εν λόγω εικόνα από τα media, κάτι το οποίο ζήτησε να μη συμβεί και το fthis.gr παρότι έχει τη φωτογραφία σέβεται την επιθυμία της. Η Ελένη μπορεί να έχει στείλει το εξώδικο με το οποίο ζητά να μην φωτογραφίζονται τα παιδιά της, ωστόσο έχει παραστεί σε πρεμιέρα στο Θέατρο Μπάτμιντον και έχει φωτογραφηθεί μαζί τους, ο αδελφός της έχει ανεβάσει φωτογραφίες τους στο facebook και τώρα το δικό της λάθος. Και μάλιστα σε μία φωτογραφία που απεικονίζεται ο σύντροφός της αγκαλιά με τα παιδιά της.

Μερικοί φαν της αμφέβαλλαν και φάνηκαν σίγουροι ότι κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να αποφευχθεί.

"Κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν", έγραψε κάποιος. "Ελπίζω να μην κάνουν αυτό το λάθος", απάντησε η παρουσιάστρια, δείχνοντας τις... διαθέσεις της.

Σε κάποιους θαυμαστές της φαίνεται να άρεσε η φωτογραφία που πρόλαβαν να δουν.

"Χάρηκα που είδα τα παιδάκια σου. Δεν τα είχα ξαναδεί ποτέ! Γελαστά σαν τη μαμάκα τους", έγραψε κάποιος χρήστης του Twitter.

"Εγώ δεν είδα τίποτα σήμερα, αλλά ξέρω ότι τα παιδιά μοιάζουν στον μπαμπά τους. Το θαύμα γίνεται μόνο μία φορά", σημείωσε κάποιος άλλος.

fthis.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα