Κύπελλο Γερμανίας: Εύκολα η Σάλκε

21:10 21/5/2011 - Πηγή: 24wro
Η Σάλκε έχει όλα τα προσόντα να δικαιώσει όλα τα προγνωστικά…
που την θέλουν να είναι το ακλόνητο φαβορί στην αναμέτρηση με την Ντούισμπουργκ στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας στο «Ολυμπιακό στάδιο» του Βερολίνου.


ΝΤΟΥΪΣΜΠΟΥΡΓΚ: Η ομάδα της Β’ κατηγορίας  ξεπέρασε κάθε προσδοκία εφέτος καθώς ναι μεν τερμάτισε στην 8η θέση στο πρωτάθλημα αλλά έχοντας κάνει μία πολύ μεγάλη ανανέωση στο ξεκίνημα της σεζόν και διεκδικώντας τουλάχιστον την θέση στα πλέι-οφ ανόδου στη Μπουντεσλίγκα ασφαλώς και έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποίηση για την εκεί πορεία της. Και
υπερηφάνεια για την παρουσία της στο σημερινό τελικό έχοντας στη διαδρομή αποκλείσει και τις Καϊζερσλάουτερν και Κολωνία. Τα προβλήματα για τον τεχνικό της Σάσιτς είναι όμως εξαιρετικά πολλά στο ραντεβού της Ντούϊσμπουργκ με την ιστορία. Είναι η 3η παρουσία της τελευταίας σε τελικό και πρώτη από το 1998 και στην προσπάθεια της να κατακτήσει το τρόπαιο για πρώτη φορά  ο τεχνικός της δεν θα έχει στη διάθεση του τους λαβωμένους Κερν , Κοχ , Μπάλιακ καθώς και τον τιμωρημένο Σοάρες. Παράλληλα αμφίβολη είναι η συμμετοχή των τραυματιών Μαϊερχόφερ και Γκρίλιτς.

ΣΑΛΚΕ: Μπορεί στο πρωτάθλημα να ήταν ίσως η μεγαλύτερη απογοήτευση της σεζόν καθώς ενώ ήταν ανάμεσα στους μνηστήρες του τίτλου βρέθηκε όχι μακριά από τον υποβιβασμό. Αντίθετα η πορεία της κύρια στο Τσάμπιονς Λιγκ (όπου έφθασε μέχρι τα ημιτελικά) αλλά και το κύπελλο ήταν (κύρια η πρώτη) κάτι παραπάνω από  αντάξια των προσδοκιών του σωματείου του Γκελζενκίρχεν. Είναι η 12η παρουσία της Σάλκε σε τελικό και στην προσπάθεια της να κατακτήσει το τρόπαιο για 4η φορά ο τεχνικός της Ραλφ Ράνκινγκ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πέραν του λαβωμένου Ανάν καθώς τόσο ο Φαρφάν όσο και ο Γκαβράνοβιτς ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν. Στα ημιτελικά απέκλεισε την Μπάγερν.


Στο …ψαχνό: Πολλά χωρίζουν τις δύο αντιπάλους και όσο και να είναι κανείς ρομαντικός δεν μπορεί να δει κάτι διαφορετικό από νίκη της Σάλκε. Η απόδοση του  διπλού είναι 1,50 στην 10bet ενώ μάλλον αξίζει και το ρίσκο του να νικάει η ίδια ομάδα από το πρώτο μέρος αποτέλεσμα το οποίο δίνει στην ίδια εταιρεία 2,03. Στις επιλογές μας και το over 2,5 με απόδοση 1,93. 

bettv
Keywords
Τυχαία Θέματα