Αρχίσε η πλύση εγκεφάλου απο τους τραπεζίτες υπό τον φόβο να χάσουν τα λεφτά τους!

Μ. Σάλλας: Συναίνεση για να ξεπεράσουµε την κρίση

Καμπανάκι για τις εξελίξεις στην οικονοµία χτύπησε ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας, ζητώντας τη συναίνεση όλων και κάνοντας λόγο γιακρίσιµη εβδοµάδα.
Μιλώντας στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης των µετόχων της τράπεζας, ο....
κ. Σάλλας χαρακτήρισε την επόµενη εβδοµάδα κρίσιµη...
για την οικονοµία, καθώς αναµένεται το Μεσοπρόθεσµο Πρόγραµµα. Και πρόσθεσε
ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα περιθώριο και ως εκ τούτου υπάρχει ανάγκη να κινηθούµε γρήγορα και αποτελεσµατικά, ώστε να συνεχιστεί η µείωση του ελλείµµατος και του χρέους και να µπει η οικονοµία σε αναπτυξιακή τροχιά.

«Αν δεν βάλουµε πλάτη όλοι µε αλληλεγγύη και απόλυτη συνεννόηση, δεν θα βγούµε από την κρίση. Το να τραβάµε κόκκινη κάρτα για το παρελθόν δεν είναι µια τακτική µε νόηµα», δήλωσε χαρακτηριστικά. Χαρακτήρισε πάντως «προσωρινή» την κρίση που περνάµε, υποστήριξε ότι θα την αντιµετωπίσουµε λιγότερο ή περισσότερο δύσκολα και αναφερόµενος στις τράπεζες είπε: «Πρέπει να µας βρει όρθιους και να είµαστε σε θέση να στηρίξουµε τις στρατηγικές επιλογές µας».

Ειδικά για την Τράπεζα Πειραιώς, αποκλειστική µέριµναείναι η θωράκισή της, η ανάληψη πρωτοβουλιών επίλυσης των εθνικών θεµάτων και το πώς θα υποστηριχθεί η εθνική υπόθεση.

Τέλος, ως προς το θέµα των συγχωνεύσεων στον τραπεζικό κλάδο, ο κ. Σάλλας ανέφερε ότι η Τράπεζα Πειραιώς έχει προχωρήσει εδώ και πολλά χρόνια σε συγχωνεύσεις, «υποβάλλοντας µάλιστα σχετική πρόταση προς την κυβέρνηση µόλις το προηγούµενο καλοκαίρι, δηλώνοντας έτοιµη να ανταποκριθεί στο αίτηµα των καιρών».

http://epanastasi-gr.blogspot.com/Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____ Ο σιωπών δοκεί συναινείν[email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα