Ιταλία: Χωρίς το κανόνι της η Νάπολι

11:20 10/4/2011 - Πηγή: 24wro
Επτά παιχνίδια περιλαμβάνει το κουπόνι της Κυριακής (10/4) από την Serie A...
καθώς οι θεωρίες… συνωμοσίας εξαφάνισαν το παιχνίδι ανάμεσα στην Κάλιαρι και την Μπρέσια.


Η πρωτοπόρος Μίλαν φιλοξενείται στο «Αρτέμιο Φράνκι» από την Φιορεντίνα σε ένα εξ’ ορισμού δύσκολο παιχνίδι, ενώ η Νάπολι συνεχίζει να την καταδιώκει και δοκιμάζεται στην έδρα της Μπολόνια, χωρίς το μεγάλο της αστέρι, Έντσο Καβάνι.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΤΖΕΝΟΑ

Α’ γύρος: Τζένοα-Γιουβέντους 0-2

Γιουβέντους: Σπουδαίο
«διπλό» στο Ολίμπικο για την Γιούβε που επικράτησε 2-0 της Ρόμα. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για τη «Γηραιά Κυρία» που βρίσκεται στο -2 από τις θέσεις του Europa League. Αρκετά τα προβλήματα για το παιχνίδι με τη Τζένοα, καθώς αμφίβολοι είναι ο τερματοφύλακας Μπουφόν (10 συμμ.) και ο μπακ Μότα (16 συμμ.), ενώ θα λείψουν ο τιμωρημένος μπακ Γκρόσο (14 συμμ.) και οι τραυματίες Ντε Τσέλιε (αμυντ. 6 συμμ.) ο στόπερ Κιελίνι (28/1), οι επιθετικοί Ντελ Πιέρο (27/5), Ιακουίντα (19/4), Κουαλιαρέλα (17/9), ο εξτρέμ Μαρτίνες (12 συμμ.) και ο μέσος Σισόκο (18 συμμ.).

Τζένοα: Αν και είχε πολλές ευκαιρίες και ήταν καλύτερη από την Κάλιαρι, γνώρισε τελικά την ήττα με 1-0. Επιστρέφει ο στόπερ Καλάτζε (20/1), θα λείψουν ο μπακ-χαφ Κρισίτο (30 συμμ.) που είναι τιμωρημένος και οι τραυματίες Ντέστρο (επιθ. 14/2) καθώς και οι μέσοι Βελόσο (19 συμμ.) και Κούτσκα (11 συμμ.).

ΛΑΤΣΙΟ-ΠΑΡΜΑ

Α’ γύρος: Πάρμα-Λάτσιο 1-1

Λάτσιο: Πολλά παράπονα για τους «λατσιάλι» στο παιχνίδι με τη Νάπολι. Γνώρισε την ήττα 4-3 σε ένα παιχνίδι με συγκλονιστική εξέλιξη. Προηγήθηκε 2-0 και 3-2 αλλά τελικά δεν πήρε ούτε τον πόντο. Στο 2-2 της ακυρώθηκε γκολ του Μπρόκι ενώ το 3-3 προήλθε από ανύπαρκτο πέναλτι. Έξαλλος μετά από το παιχνίδι ο πρόεδρος της ομάδας Λοτίτο ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των διαιτητών. Βρίσκεται στο -2 από τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ και συνεχίζει να ελπίζει. Επιστρέφει ο μέσος Λεντέσμα (28/1), θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ματουζάλεμ (μεσ. 19 συμμ.), ο στόπερ Μπιάβα (29/2) και ο μέσος Μάουρι (25/5) και οι τραυματίες Ρόκι (επιθ. 13/1) καθώς και ο στόπερ Ντιακιτέ (8 συμμ.).

Πάρμα: Ήττα εκτός προγράμματος από την ουραγό Μπάρι με 2-1 εντός έδρας, που είχε σαν αποτέλεσμα την λύση της συνεργασίας με τον Πασκουάλε Μαρίνο. Πλέον οι «παρμέντσι» βρίσκονται στο +2 από τις θέσεις του υποβιβασμού και κινδυνεύουν άμεσα. Αμφίβολος ο επιθετικός Παλαντίνο (11/3), τιμωρημένος ο μέσος Μορόνε (28/1), επιστρέφουν οι μέσοι Βαλιάνι (28 συμμ.), Γκαλόπα (7 συμμ.) και Τζεμαϊλί (24 συμμ.) όπως και ο μεσοεπιθετικός Τζοβίνκο (23/5).

ΜΠΑΡΙ-ΚΑΤΑΝΙΑ

Α’ γύρος: Κατάνια-Μπάρι 1-0

Μπάρι:Πρώτο τρίποντο μετά την 6η Γενάρη κόντρα στην Πάρμα με 2-1, με τον αρχηγό της ομάδας Παρίζι να δηλώνει ότι: «Η ομάδα δεν πρόκειται να κάνει δώρα σε κανέναν». Τελευταία εντός έδρας νίκη στις 26 του περασμένου Σεπτέμβρη. Θα λείψει ο μέσος Αλμιρόν (22 συμμ.) όπως και οι επιθετικοί Μπαρέτο (13/4), Καστίγιο (14/1),
Keywords
Τυχαία Θέματα