Βόλεϋ: Η σχέση τους έγινε πελατειακή

11:05 10/4/2011 - Πηγή: 24wro
9 νίκες σερί έχουν οι ερυθρόλευκοι επί των πράσινων...


Χθες, για τρίτο παιχνίδι στη σειρά, ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το εις βάρος του 0-2 από τον Παναθηναϊκό, πήρε τη νίκη με 3-2 και μαζί την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Για όσους δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι μία ομάδα μπορεί να χάσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο από τον ίδιο αντίπαλο για τρεις φορές στη σειρά, ο Παναθηναϊκός
είναι εδώ για να τους πείσει!

Με τη… συνήθη «ερυθρόλευκη» τακτική, εκείνη της ανατροπής, ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω με 2-0 σετ στο κλειστό της Γλυφάδας και αυτή τη φορά, ωστόσο, βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει στο ματς και να φτάσει στη νίκη.

Μετά τις δύο προηγούμενες νίκες τους με 3-2 (από 0-2) επί του «τριφυλλιού», οι παίκτες του Καλμαζίδη θριάμβευσαν ξανά στο τάι μπρέικ, παίρνοντας την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος, κάνοντας το 2-0 στην ημιτελική σειρά απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Για τον Ολυμπιακό, αυτή ήταν η έκτη –και… αναγκαστικά τελευταία- φετινή επικράτησή του εναντίον των «πρασίνων» σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Με αλλαγές, χωρίς Ντεσπέιν, πίστεψε και πάλι στην ανατροπή

Μένοντας πιστός στις... παραδόσεις, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και έκανε τους φίλους του, που βρέθηκαν στις εξέδρες, να πιστέψουν ότι μπορεί να «στείλει» τη σειρά για τρίτο ματς στο Ρέντη. Με τον Γιορντάνοφ και το Σάκι κορυφαίους, οι γηπεδούχοι πήραν τα δύο πρώτα σετ και έπειτα... άφησαν μόνο τα κορμιά τους στον αγωνιστικό χώρο της Γλυφάδας.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι, ο Καλμαζίδης προχώρησε σε αλλαγές μετά το εις βάρος του 0-2, αντικαθιστώντας τον Ντεσπέιν, που ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο, με τον Γιαμπλόνσκι και δίνοντας στον Εστράδα ρόλο κεντρικού στη θέση του Ανδρέαδη.

Σε αντίθεση με τον αντίπαλο, που δεν έδειχνε να πιστεύει στη νίκη ούτε μέσα στην έδρα του, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν να πιστεύουν στην ανατροπή, η οποία αυτή τη φορά συνοδεύτηκε από το... κερασάκι, το «εισιτήριο» για τους τελικούς.

Τα σετ: 25-18, 25-20, 17-25, 19-25, 14-16.

onsports.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα