Η υπεράσπιση του Τόρες

12:35 9/4/2011 - Πηγή: 24wro
Σίγουρος για την ποιότητα και την αξία του Φερνάντο Τόρες δείχνει ο...
Κάρλο Αντσελότι που τονίζει ότι ο επιθετικός της Τσέλσι κάνει όλα όσα του ζητάει στο γήπεδο και το γκολ είναι απλά θέμα χρόνου.

Ο Ιταλός τεχνικός ρωτήθηκε αν υπάρχει η περίπτωση να του ζητήσει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς να αφήσει τον Τόρες στον πάγκο για τη σημαντική ρεβάνς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Ο Ρόμαν είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος. Δεν
θα μου ζητούσε ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο. Φυσικά ο Φερνάντο μπορεί να μην ξεκινήσει. Πρέπει να κάνω την επιλογή μου και η επιλογή αυτή δεν έχει να κάνει με το πόσο κοστίζει ο κάθε παίκτης. Επιλέγω ανάλογα με την κατάσταση των παικτών, τη διάθεσή τους στο παιχνίδι και τη ψυχολογία τους».

Στη συνέχεια ο τεχνικός των «μπλε» τονίζει ότι η αγωνιστική συμπεριφορά ως τώρα του Ισπανού επιθετικού είναι άριστη και λείπει απλά το γκολ: «Μόλις σκοράρει θα του φύγει το άγχος. Μην κρίνεται έναν παίκτη από το μισθό του αλλά από τη συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο. Ο Φερνάντο είναι άψογος στους αγώνες. Είναι ένας πραγματικός εργάτης. Εμείς από την πλευρά μας δεν τον αγχώνουμε συνέχεια λέγοντάς του να σκοράρει. Θα γίνει και αυτό. Εγώ όσα του ζητάω τα κάνει σωστά»

Τέλος ο Αντσελότι υπερασπίζεται τον παίκτη του τονίζοντας ότι η θλάση του καλοκαιριού τον άφησε πίσω και ακόμη βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά του: «Δεν ήταν 100% έτοιμος όταν ήρθε σε εμάς. Το μεγάλο πρόβλημα ήταν ο τραυματισμός του καλοκαιριού. Τους τελευταίους μήνες όμως έχει βελτιωθεί αισθητά».
Keywords
Τυχαία Θέματα